Denizlispor Kulup Yönetimi'nden sağ duyulu yaklaşım!

DENİZLİ 17.10.2017 - 14:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Kulup Yönetimi'nden sağ duyulu yaklaşım!

Denizlispor-Manisspor arasında dün oynanan karşılaşma sonrası protokol tribününde yaşanan arbede ile ilgili Denizlispor Yönetim Kurulu yazılı açıklama yaptı.   Denizlispor Kulüp Yönetimi’nin yaptığı açıklamada; “Dün akşam oynadığımız GM Manisaspor karşılaşması sırasında protokol tribününde çıkan olaylar yönetimimizi ve camiamızı derinden üzmüştür.   Çıkan olayları fırsata çevirerek bizleri hedef gösterip camiamızı karalamaya çalışanları öncelikle etik kurallar çerçevesinde davranmaya davet ediyoruz. Taraftarlar yüzünden çıkan olayları yönetimlere mâl etmemeli, bu olayları karşılıklı kin ve nefrete dönüştürmemeliyiz.   Manisa ve Denizli şehirleri Ege'nin iki güzide şehri olarak dost kalmaya devam edecektir. Bu olayların ilerleyen süreçlerde tekrarlanmamasını temenni eder, bu üzücü olayların son bulmasını dileriz” dendi.

Denizlispor-Manisspor arasında dün oynanan karşılaşma sonrası protokol tribününde yaşanan arbede ile ilgili Denizlispor Yönetim Kurulu yazılı açıklama yaptı.

 

Denizlispor Kulüp Yönetimi’nin yaptığı açıklamada; “Dün akşam oynadığımız GM Manisaspor karşılaşması sırasında protokol tribününde çıkan olaylar yönetimimizi ve camiamızı derinden üzmüştür.

 

Çıkan olayları fırsata çevirerek bizleri hedef gösterip camiamızı karalamaya çalışanları öncelikle etik kurallar çerçevesinde davranmaya davet ediyoruz. Taraftarlar yüzünden çıkan olayları yönetimlere mâl etmemeli, bu olayları karşılıklı kin ve nefrete dönüştürmemeliyiz.

 

Manisa ve Denizli şehirleri Ege'nin iki güzide şehri olarak dost kalmaya devam edecektir. Bu olayların ilerleyen süreçlerde tekrarlanmamasını temenni eder, bu üzücü olayların son bulmasını dileriz” dendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.