Denizlispor liderlik koltuğuna hazırlanıyor!

SPOR 26.01.2019 - 10:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor liderlik koltuğuna hazırlanıyor!

Denizlispor'un 'O Sene Bu Sene' sloganıyla süper lig hayaliyle yola çıktığı Spor Toto 1. Lig'de, bu hafta liderlik koltuğuna oturma şansı doğdu.   Bu sezon aldığı başarılar sonucu 39 puanla ligde 2. sırada yer alan yeşil-siyahlı ekip bu hafta şampiyon koltuğuna oturmayı hedefliyor.   Lig'de  lider Gençlerbirliği’nin dün Altınorduspor’a kendi evinde 2-0 yenilmesi Denizlispor camiasını da sevindirdi. 41 puanlı Gençlerbirliği’nin arkasında 39 puanla ikinci sırada bulunan Denizlispor, bugün saat 13.30’da Adana Demirspor ile Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadı'nda karşı karşıya gelecek.   Stadı doldurması beklenen  yeşil-siyahlı  taraftarlar horozlardan mutlaka galibiyet bekliyor. Denizlispor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcular, bugünkü maçtan 3 puanla ayrılarak koltuğun sahibi olacaklarını söylediler. Denizlispor- Adana Demirspor'u bugün oynanacak maçta yenerse puanını 42'ye çıkararak liderlik koltuğuna oturacak.

Denizlispor'un 'O Sene Bu Sene' sloganıyla süper lig hayaliyle yola çıktığı Spor Toto 1. Lig'de, bu hafta liderlik koltuğuna oturma şansı doğdu.

 

Bu sezon aldığı başarılar sonucu 39 puanla ligde 2. sırada yer alan yeşil-siyahlı ekip bu hafta şampiyon koltuğuna oturmayı hedefliyor.

 

Lig'de  lider Gençlerbirliği’nin dün Altınorduspor’a kendi evinde 2-0 yenilmesi Denizlispor camiasını da sevindirdi. 41 puanlı Gençlerbirliği’nin arkasında 39 puanla ikinci sırada bulunan Denizlispor, bugün saat 13.30’da Adana Demirspor ile Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

 

Stadı doldurması beklenen  yeşil-siyahlı  taraftarlar horozlardan mutlaka galibiyet bekliyor. Denizlispor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcular, bugünkü maçtan 3 puanla ayrılarak koltuğun sahibi olacaklarını söylediler. Denizlispor- Adana Demirspor'u bugün oynanacak maçta yenerse puanını 42'ye çıkararak liderlik koltuğuna oturacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.