Denizlispor Lig'de kalır mı?

SPOR 22.02.2018 - 13:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Lig'de kalır mı?

Denizlispor dün oynadığı Ümraniyespor karşılaşmasında aldığı 3 puanla düşme potasından averaj ile kurtuldu.  Ümraniyespor ile evinde oynadığı maçı 2-0 kazanarak puanını 23’e çıkardı. Peki Denizlispor Lig’de kalır mı? Lig sonunda Puan durumu ne olur?   Denizlispor sezon başından itibaren hem borçları ile hem de transfer yasağı olması nedeniyle, futbolcu alamadı. Denizlispor Yönetim Kurulu’nun özverili çalışması sonrası ve Denizlilerin maddi desteği ile borç ve transfer yasağının üstesinden geldi. Ligin ikinci yarısında yapılan 8 futbolcu transferi ile yönetim ve taraftar büyük umutlar besledi.   Sezonda iki hoca gönderdi Ligin ikinci yarısında Adanaspor ile oynadığı ilk maçta 3-1’lik skorla galip gelerek ümitlerin artmasına yol açtı. Ardından, İstanbulspor, Eskişehirspor ve Elazığspor karşılaşmalarında aldığı üst üste mağlubiyetle hayalleri yıktı. Denizlispor ligden düşecek yorumlarına maruz kalarak, sezon içerisinde iki teknik adamın gitmesine neden oldu. Eskişehirspor karşısında kendi evinde oynadığı maçta aldığı 2-0’lık yenilgiyle maçın faturası Reha Enginer’e kesilerek takımdan gönderildi.   Deplasmanda 10 maç kazanamadı Denizlispor Lig’in 22. Haftasına kadar, deplasmanda oynadığı 10 maçta galibiyet alamazken, Giresunspor deplasmanında 2-0’lık galibiyetle ümitleri yeşertti. Giresun galibiyetinden sonra aldığı 3 puanla ligdeki puanını 20’ye çıkarmasına rağmen düşme potasından çıkamadı. Bu hafta oynadığı ligin şampiyon adaylarından Ümraniyespor’u kendi evinde 2-0 yenerek puanını 23’e çıkararak düşme potasından averajla kurtuldu. Aynı puanla 16. Sırada yer alan Manisaspor düşme potasında bulunuyor.   Ligi 41 Puanla bitirir Denizlispor’un lig sonuna kadar 11 maçı kaldı. Bu maçların 6’sını deplasmanda, 5’ini kendi evinde oynayacak. Bu hafta deplasmanda oynayacağı Gazişehir maçında en az 1 puan alması önemlidir. Ardından Manisaspor, Adanademirspor ve Erzurumspor ile oynayacağı üç maçta 3 puan alması içten bile değil. Takım yavaş yavaş yerine oturuyor, bu azim ve hırsla mücadele edilirse Denizlispor Lig sonunda iyi yerde bitirecektir.   Kalan diğer maçlarda zorlu Altınordu deplasmanın yanı sıra evinde oynayacağı Ankaragücü ve Çaykur Rizespor maçlarında alacağı puan önem arz etse de her üç maçta mağlup olması durumunda, Balıkesir, Samsunspor,Gaziantepspor ve Bolu maçlarında en az 8 puan alması durumunda Denizlispor 11 maçta Ligi 41 puanla tamamlayabilir.

Denizlispor dün oynadığı Ümraniyespor karşılaşmasında aldığı 3 puanla düşme potasından averaj ile kurtuldu.  Ümraniyespor ile evinde oynadığı maçı 2-0 kazanarak puanını 23’e çıkardı. Peki Denizlispor Lig’de kalır mı? Lig sonunda Puan durumu ne olur?

 

Denizlispor sezon başından itibaren hem borçları ile hem de transfer yasağı olması nedeniyle, futbolcu alamadı. Denizlispor Yönetim Kurulu’nun özverili çalışması sonrası ve Denizlilerin maddi desteği ile borç ve transfer yasağının üstesinden geldi. Ligin ikinci yarısında yapılan 8 futbolcu transferi ile yönetim ve taraftar büyük umutlar besledi.

 

Sezonda iki hoca gönderdi

Ligin ikinci yarısında Adanaspor ile oynadığı ilk maçta 3-1’lik skorla galip gelerek ümitlerin artmasına yol açtı. Ardından, İstanbulspor, Eskişehirspor ve Elazığspor karşılaşmalarında aldığı üst üste mağlubiyetle hayalleri yıktı. Denizlispor ligden düşecek yorumlarına maruz kalarak, sezon içerisinde iki teknik adamın gitmesine neden oldu. Eskişehirspor karşısında kendi evinde oynadığı maçta aldığı 2-0’lık yenilgiyle maçın faturası Reha Enginer’e kesilerek takımdan gönderildi.

 

Deplasmanda 10 maç kazanamadı

Denizlispor Lig’in 22. Haftasına kadar, deplasmanda oynadığı 10 maçta galibiyet alamazken, Giresunspor deplasmanında 2-0’lık galibiyetle ümitleri yeşertti. Giresun galibiyetinden sonra aldığı 3 puanla ligdeki puanını 20’ye çıkarmasına rağmen düşme potasından çıkamadı. Bu hafta oynadığı ligin şampiyon adaylarından Ümraniyespor’u kendi evinde 2-0 yenerek puanını 23’e çıkararak düşme potasından averajla kurtuldu. Aynı puanla 16. Sırada yer alan Manisaspor düşme potasında bulunuyor.

 

Ligi 41 Puanla bitirir

Denizlispor’un lig sonuna kadar 11 maçı kaldı. Bu maçların 6’sını deplasmanda, 5’ini kendi evinde oynayacak. Bu hafta deplasmanda oynayacağı Gazişehir maçında en az 1 puan alması önemlidir. Ardından Manisaspor, Adanademirspor ve Erzurumspor ile oynayacağı üç maçta 3 puan alması içten bile değil. Takım yavaş yavaş yerine oturuyor, bu azim ve hırsla mücadele edilirse Denizlispor Lig sonunda iyi yerde bitirecektir.

 

Kalan diğer maçlarda zorlu Altınordu deplasmanın yanı sıra evinde oynayacağı Ankaragücü ve Çaykur Rizespor maçlarında alacağı puan önem arz etse de her üç maçta mağlup olması durumunda, Balıkesir, Samsunspor,Gaziantepspor ve Bolu maçlarında en az 8 puan alması durumunda Denizlispor 11 maçta Ligi 41 puanla tamamlayabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.