Denizlispor Lig’e geri döndü

SPOR 02.12.2019 - 12:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Lig’e geri döndü

Süper Lig’in 13. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda karşı karşıya gelen Yukatel Denizlispor talihsiz geçen haftaların ardından son iki maçında galip gelerek puan hanesine 6 puan yazdırdı. Yeşil-Siyahlı ekip 17 puanla 9. Sırada yer aldı.   Yukatel Denizlispor, 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkarak, hedefini ilk 5 olarak belirledi.  Sezonun ilk maçını Galatasaray karşısında evinde oynayan yeşil-siyahlı ekip 2-0 galip geldi. Ardından deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Denizlispor, burada da aldığı 2-0’lık galibiyetle aldığı sonuçlar ümitleri yeşertti.   9 HAFTADA 6 PUAN Yukatel Denizlispor, Antalyaspor galibiyetinden sonra oynadığı son 9 maçında, 2 beraberlik, 1 galibiyet ve 6 mağlubiyetle 5 puan toplayabildi. Bu maçlardan en büyük hezimeti deplasmanda oynadığı Yeni Malatya karşınsında 5-1 yenilerek aldı. Bu süre zarfında kötü gidişin faturası Teknik Direktör Yücel İldiz’e kesilerek, deneyimli hocayla yollarını ayıran Denizlispor, Mehmet Özdilek ile anlaşma sağladı. Mehmet Özdilek ile 8. Haftada Fenerbahçe ile kendi evinde oynayan yeşil siyahlı ekip 2-1’lik skor ile mağlup oldu. 9. Haftada deplasmanda Gençlerbirliği deplasmanında 2-0’lık galibiyetinin arıdan, Sivaspor ile evinde oynadığı maçta 2-0, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş’a ise 1-0 yenildi.   ÜST ÜSTE İKİ GALİBİYET Yukatel Denizlispor 12. hafta evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 2-0, 13. haftada deplasmanda oynadığı Gaziantep FK karşısında 2-1 ‘lik galibiyetle 6 puanı hanesine yazdırdı. 14. haftaya giren Denizlispor Süper Lig’de 13 karşılaşmada 5 galibiyet 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 17 puan ile 9. sırada yer alıyor.   İKİ ZORLU MAÇ Yukatel Denizlispor, Ligin 14. Haftasında kendi evinde Başakşehir ile karşı karıya gelecek. Ardından deplasmanda Trabzonspor ile oynayacak.  Denizlispor 13. maçtaBaşakşehir maçı 8 Aralık 2019 tarihinde saat 16.30’da Denizli Atatürk Stadında oynanacak.

Süper Lig’in 13. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda karşı karşıya gelen Yukatel Denizlispor talihsiz geçen haftaların ardından son iki maçında galip gelerek puan hanesine 6 puan yazdırdı. Yeşil-Siyahlı ekip 17 puanla 9. Sırada yer aldı.

 

Yukatel Denizlispor, 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkarak, hedefini ilk 5 olarak belirledi.  Sezonun ilk maçını Galatasaray karşısında evinde oynayan yeşil-siyahlı ekip 2-0 galip geldi. Ardından deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Denizlispor, burada da aldığı 2-0’lık galibiyetle aldığı sonuçlar ümitleri yeşertti.

 

9 HAFTADA 6 PUAN

Yukatel Denizlispor, Antalyaspor galibiyetinden sonra oynadığı son 9 maçında, 2 beraberlik, 1 galibiyet ve 6 mağlubiyetle 5 puan toplayabildi. Bu maçlardan en büyük hezimeti deplasmanda oynadığı Yeni Malatya karşınsında 5-1 yenilerek aldı. Bu süre zarfında kötü gidişin faturası Teknik Direktör Yücel İldiz’e kesilerek, deneyimli hocayla yollarını ayıran Denizlispor, Mehmet Özdilek ile anlaşma sağladı. Mehmet Özdilek ile 8. Haftada Fenerbahçe ile kendi evinde oynayan yeşil siyahlı ekip 2-1’lik skor ile mağlup oldu. 9. Haftada deplasmanda Gençlerbirliği deplasmanında 2-0’lık galibiyetinin arıdan, Sivaspor ile evinde oynadığı maçta 2-0, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş’a ise 1-0 yenildi.

 

ÜST ÜSTE İKİ GALİBİYET

Yukatel Denizlispor 12. hafta evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 2-0, 13. haftada deplasmanda oynadığı Gaziantep FK karşısında 2-1 ‘lik galibiyetle 6 puanı hanesine yazdırdı. 14. haftaya giren Denizlispor Süper Lig’de 13 karşılaşmada 5 galibiyet 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 17 puan ile 9. sırada yer alıyor.

 

İKİ ZORLU MAÇ

Yukatel Denizlispor, Ligin 14. Haftasında kendi evinde Başakşehir ile karşı karıya gelecek. Ardından deplasmanda Trabzonspor ile oynayacak.  Denizlispor 13. maçtaBaşakşehir maçı 8 Aralık 2019 tarihinde saat 16.30’da Denizli Atatürk Stadında oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.