Denizlispor maç bilet fiyatlarını açıkladı

SPOR 20.11.2019 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor maç bilet fiyatlarını açıkladı

Süper Lig’de bu hafta Yukatel Denizlispor ile Çaykur Rizespor’un karşı karşıya geleceği maçın bilet fiyatları belli oldu. Bilet satışları bugün saat 11.00’da satışa çıkacağı belirtildi.   Süper Lig’in 12. Haftasında Denizlispor’un ev sahipliği yapacağı Çaykur Rizespor karşılaşması 23 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak. Kulüp tarafından belirlenen maç bilet fiyatları bugün satışa çıkacağı duyuruldu.   Denizlispor Kulübü tarafından yapılan duyuruda, bilet fiyatları şöyle olacak; Kale Arkası 20TL Misafir Tribünü 20TL Maraton 40TL Kapalı D ve B üst 60TL A ve E Tribünlerin Tamamı 40TL Loca Önü 100TL VIP 100TL   Maça gelecek olan taraftarların dikkat etmesi gereken diğer hususlar ise şöyle:   -Kapalı E Alt, E Üst, Loca, Loca Önü, VIP, D Üst tribününden bilet alan taraftarlarımız store yanındaki 1 nolu kontrol noktasından;   -Kapalı A Alt, A Üst, Engelli Tribünü ve B Üst tribünden bilet alan taraftarlarımız ve Basın Mensupları, Kuşpınar Mahallesi tarafında bulunan 5 Nolu dış duvar kapısından;   -Sevgi Tribününden müsabakaları izleyecek olan misafirlerimiz (şehit yakını, gaziler vb.) kale arkası 9 Nolu kapıdaki turnikeden PASSO Lig kartlarını okutup 10 Nolu kapıdan giriş yapacaklardır.   -Taraftarlarımızın mağdur olmamaları, zor durumda kalmamaları için özellikle PASSO kartlarını tanımlamaları gerekmektedir. Tanımsız PASSO kartı olanlar, stadyum içine hiç bir şekilde giremeyecektir.   -LOCA sahiplerinin de kendilerine verilen şifrelerden kartlarına tanımlama yapmaları gerekmektedir. Kartlarına tanımlama yapmamış olan loca sahiplerinin içeri alınmaları mümkün olmayacaktır.   -Ayrıca protokol girişlerinde de sadece ve sadece tanımlı olanlar içeriye alınacaktır. Protokol tribününde tanımsız olan kişiler, bir şekilde protokol tribününe girseler bile tekrar dışarı çıkarılacaklardır.   Kapı girişlerinde sorun yaşayan taraftarlarımızın, bulundukları noktaya en yakın PASSO Lig gişesine başvuru yapmaları halinde yardımcı olunacaktır.

Süper Lig’de bu hafta Yukatel Denizlispor ile Çaykur Rizespor’un karşı karşıya geleceği maçın bilet fiyatları belli oldu. Bilet satışları bugün saat 11.00’da satışa çıkacağı belirtildi.

 

Süper Lig’in 12. Haftasında Denizlispor’un ev sahipliği yapacağı Çaykur Rizespor karşılaşması 23 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak. Kulüp tarafından belirlenen maç bilet fiyatları bugün satışa çıkacağı duyuruldu.

 

Denizlispor Kulübü tarafından yapılan duyuruda, bilet fiyatları şöyle olacak;

Kale Arkası 20TL

Misafir Tribünü 20TL

Maraton 40TL

Kapalı D ve B üst 60TL

A ve E Tribünlerin Tamamı 40TL

Loca Önü 100TL

VIP 100TL

 

Maça gelecek olan taraftarların dikkat etmesi gereken diğer hususlar ise şöyle:

 

-Kapalı E Alt, E Üst, Loca, Loca Önü, VIP, D Üst tribününden bilet alan taraftarlarımız store yanındaki 1 nolu kontrol noktasından;

 

-Kapalı A Alt, A Üst, Engelli Tribünü ve B Üst tribünden bilet alan taraftarlarımız ve Basın Mensupları, Kuşpınar Mahallesi tarafında bulunan 5 Nolu dış duvar kapısından;

 

-Sevgi Tribününden müsabakaları izleyecek olan misafirlerimiz (şehit yakını, gaziler vb.) kale arkası 9 Nolu kapıdaki turnikeden PASSO Lig kartlarını okutup 10 Nolu kapıdan giriş yapacaklardır.

 

-Taraftarlarımızın mağdur olmamaları, zor durumda kalmamaları için özellikle PASSO kartlarını tanımlamaları gerekmektedir. Tanımsız PASSO kartı olanlar, stadyum içine hiç bir şekilde giremeyecektir.

 

-LOCA sahiplerinin de kendilerine verilen şifrelerden kartlarına tanımlama yapmaları gerekmektedir. Kartlarına tanımlama yapmamış olan loca sahiplerinin içeri alınmaları mümkün olmayacaktır.

 

-Ayrıca protokol girişlerinde de sadece ve sadece tanımlı olanlar içeriye alınacaktır. Protokol tribününde tanımsız olan kişiler, bir şekilde protokol tribününe girseler bile tekrar dışarı çıkarılacaklardır.

 

Kapı girişlerinde sorun yaşayan taraftarlarımızın, bulundukları noktaya en yakın PASSO Lig gişesine başvuru yapmaları halinde yardımcı olunacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.