Denizlispor Malatyaspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

SPOR 26.02.2020 - 17:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Malatyaspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Denizlispor Pazar günü saat 13.30’da Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü.   Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmalarıyla devam ederek dar alanda oynanan çift kale maç ile sona erdi. Tedavisi sona eren Onazi takımla birlikte çalışmalara başladı.     Tedavileri devam eden Tiago Lopes, Kibong Mbamba ve Zakarya Bergdich fizyoterapistlerimiz eşliğinde takımımızdan ayrı olarak çalıştı.  

Denizlispor Pazar günü saat 13.30’da Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü.

 

Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmalarıyla devam ederek dar alanda oynanan çift kale maç ile sona erdi. Tedavisi sona eren Onazi takımla birlikte çalışmalara başladı.

 

 

Tedavileri devam eden Tiago Lopes, Kibong Mbamba ve Zakarya Bergdich fizyoterapistlerimiz eşliğinde takımımızdan ayrı olarak çalıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.