Denizlispor, Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

SPOR 05.03.2021 - 16:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizlispor, Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig’in 29. haftasında yarın Yukatel Denizlispor, Yeni Malatyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Denizlispor’da kart cezalısı Angelo Sagal yarınki maçta forma giyemeyecek.     Haluk Ulusoy Tesisleri’nde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetimindeki idman yaklaşık bir saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman 6’ya 2 pas çalışması ile devam etti. Antrenman tam saha taktik çalışması ile sona erdi. Tedavileri sona eren Mustafa Yumlu, Recep Niyaz ve Veton Tusha takımla birlikte çalışmalarına devam etti.     Beşiktaş karşılaşmasında sarı kart gören Angelo Sagal, kart cezası nedeniyle yarınki maçta forma giyemeyecek. Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen yeşil-siyahlı ekipte herhangi bir pozitif sonuca rastlanmadı.   Yeşil-siyahlılar, bugün gerçekleşen son antrenmanın ardından Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.     Yukatel Denizlispor ile Yeni Malatyaspor arasında yarın saat 16.00'da Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın orta hakemi Arda Kardeşler olacak.

Süper Lig’in 29. haftasında yarın Yukatel Denizlispor, Yeni Malatyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Denizlispor’da kart cezalısı Angelo Sagal yarınki maçta forma giyemeyecek.

 

 

Haluk Ulusoy Tesisleri’nde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetimindeki idman yaklaşık bir saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman 6’ya 2 pas çalışması ile devam etti. Antrenman tam saha taktik çalışması ile sona erdi. Tedavileri sona eren Mustafa Yumlu, Recep Niyaz ve Veton Tusha takımla birlikte çalışmalarına devam etti.

 

 

Beşiktaş karşılaşmasında sarı kart gören Angelo Sagal, kart cezası nedeniyle yarınki maçta forma giyemeyecek. Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen yeşil-siyahlı ekipte herhangi bir pozitif sonuca rastlanmadı.

 

Yeşil-siyahlılar, bugün gerçekleşen son antrenmanın ardından Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

 

 

Yukatel Denizlispor ile Yeni Malatyaspor arasında yarın saat 16.00'da Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın orta hakemi Arda Kardeşler olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.