Denizlispor Medipolbaşakşehir Maçına Doğru

SPOR 08.12.2019 - 11:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Medipolbaşakşehir Maçına Doğru

Süper Lig'in 14. haftasında Denizlispor bugün Medipol Başakşehir saat 16.30'da Denizli Atatürk Stadyumu'nda karşılaşacak.     Süper Lig'in 14. haftasında Denizlispor, Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Ligde 7. randevularına çıkacak olan iki ekip arasında oynanan mücadelelerde, tarafların 3'er galibiyeti bulunuyor.   Başakşehir, Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Turuncu-lacivertliler, geride kalan 13 haftada 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu elde ettiği 25 puanla maç eksiğiyle üçüncü sırada bulunurken, yeşil-siyahlılar ise 5 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle hanesine yazdırdığı 17 puanla 9. sırada yer alıyor.   Süper Lig'de 7. randevu   Başakşehir ile Denizlispor, ligde bugüne kadar 6 defa birbirlerine rakip oldu. Bu mücadelelerde iki takım da 3'er galibiyete sahip. İstanbul ekibinin attığı 8 gole, Denizli temsilcisi de 9 golle karşılık verdi.   Turuncu-lacivertliler ile yeşil-siyahlılar, Süper Lig'de son olarak 2009-2010 sezonunda karşı karşıya gelmiş, kazanan da 3-1'lik skorla Başakşehir olmuştu.   Zakarya Bergdich Cezalı   Sarı kart cezalısı Zakarya Bergdich ile tedavisi devam eden Sapunaru, bugün Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Mbamba'nın durumu ise maç saatinde belli olacak.   Crivelli cezalı   Okan Buruk'un takımının 7 golle en skorer ismi olan Enzo Crivelli, sarı kart cezası nedeniyle Denizli'ye karşı forma giyemeyecek. 24 yaşındaki futbolcu haricinde Başakşehir'de sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor.

Süper Lig'in 14. haftasında Denizlispor bugün Medipol Başakşehir saat 16.30'da Denizli Atatürk Stadyumu'nda karşılaşacak.

 

 

Süper Lig'in 14. haftasında Denizlispor, Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Ligde 7. randevularına çıkacak olan iki ekip arasında oynanan mücadelelerde, tarafların 3'er galibiyeti bulunuyor.

 

Başakşehir, Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Turuncu-lacivertliler, geride kalan 13 haftada 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu elde ettiği 25 puanla maç eksiğiyle üçüncü sırada bulunurken, yeşil-siyahlılar ise 5 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle hanesine yazdırdığı 17 puanla 9. sırada yer alıyor.

 

Süper Lig'de 7. randevu

 

Başakşehir ile Denizlispor, ligde bugüne kadar 6 defa birbirlerine rakip oldu. Bu mücadelelerde iki takım da 3'er galibiyete sahip. İstanbul ekibinin attığı 8 gole, Denizli temsilcisi de 9 golle karşılık verdi.

 

Turuncu-lacivertliler ile yeşil-siyahlılar, Süper Lig'de son olarak 2009-2010 sezonunda karşı karşıya gelmiş, kazanan da 3-1'lik skorla Başakşehir olmuştu.

 

Zakarya Bergdich Cezalı

 

Sarı kart cezalısı Zakarya Bergdich ile tedavisi devam eden Sapunaru, bugün Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Mbamba'nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

 

Crivelli cezalı

 

Okan Buruk'un takımının 7 golle en skorer ismi olan Enzo Crivelli, sarı kart cezası nedeniyle Denizli'ye karşı forma giyemeyecek. 24 yaşındaki futbolcu haricinde Başakşehir'de sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.