Denizlispor Mehmet Özdilek'le anlaştı

SPOR 11.10.2019 - 15:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Mehmet Özdilek'le anlaştı

Süper Lig’ de mücadele eden Yukatel Denizlispor teknik direktör arayışını sonuçlandırdı. Yeşil-siyahlı kulüp Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile anlaştı.   Yücel İldiz ile yollarını ayıran Yukatel Denizlispor teknik direktör arayışlarını sonuçlandırdı. Teknik Direktörlük için bir çok ismin yer aldığı adaylar arasında Denizlispor Mehmet Özdilek’de karar kıldı. Kulüp Başkanı Ali Çetin, yardımcıları Kaan Şanlıkan ve Taner Atilla, Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, İstanbul’da irtibata geçtikleri Mehmet Özdilek ile bir araya gelerek el sıkıştı.     Mehmet Özdilek, 12 Ekim Cumartesi günü Altınordu ile yapılacak hazırlık maçından önce Yukatel Denizlispor Haluk Ulusoy Tesislerine gelerek saat 14.00’te sözleşme imzalayacak. Sözleşme süresi sezon sonuna kadar olacak.

Süper Lig’ de mücadele eden Yukatel Denizlispor teknik direktör arayışını sonuçlandırdı. Yeşil-siyahlı kulüp Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile anlaştı.

 

Yücel İldiz ile yollarını ayıran Yukatel Denizlispor teknik direktör arayışlarını sonuçlandırdı. Teknik Direktörlük için bir çok ismin yer aldığı adaylar arasında Denizlispor Mehmet Özdilek’de karar kıldı. Kulüp Başkanı Ali Çetin, yardımcıları Kaan Şanlıkan ve Taner Atilla, Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, İstanbul’da irtibata geçtikleri Mehmet Özdilek ile bir araya gelerek el sıkıştı.

 

 

Mehmet Özdilek, 12 Ekim Cumartesi günü Altınordu ile yapılacak hazırlık maçından önce Yukatel Denizlispor Haluk Ulusoy Tesislerine gelerek saat 14.00’te sözleşme imzalayacak. Sözleşme süresi sezon sonuna kadar olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.