Denizlispor Merkez Hakem Kurulu'na başvurdu!

SPOR 23.03.2018 - 17:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Merkez Hakem Kurulu'na başvurdu!

Altınordu maçı sonrası Merkez Hakem Kurulu’na yazılı bir dilekçe ile başvuruda bulunan Denizlispor Yönetim Kurulu,  bugün basın mensuplarının karşısına geçerek takımın genel durumu ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.   Haluk Ulusoy Tesisleri’nide düzenlenen basın toplantısına Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul katıldı.   Altınordu maçındaki hakem hatalarının bir şehrin kaderini etkilediğini belirten Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Bir önceki hafta oynadığımız BB. Erzurumspor maçının dördüncü hakemi olarak görev yaparak yedek kulübemizden yöneticimiz Ali Fırat’ın ve antrenörümüz Mehmet Polat’ın sahadan atılmasına sebep olan Erkan Özdamar’ın bir sonraki hafta oynadığımız Altınordu karşılaşmasında orta hakem olarak görev alması endişelenmemize sebep olmuştu. Endişelerimiz boşa çıkmadı ve aleyhimizde verilen kararlar maça damgasını vurdu. Özellikle Aissati’nin pozisyonları ile ilgili sarı kart olması gereken pozisyonlara faul bile verilmemesi, oyunun hiçbir sebep yokken 5 dakika uzatılması ve 90+5. dakikada çalınan çok kolay bir faul ile mağlup olmamız sabrımızı taşırmıştır. Bu konu ile ilgili pozisyon değerlendirmelerimizi yaparak Merkez Hakem Kurulu’na itirazlarımızı belirttik ve bundan sonraki maçlarımızda daha adaletli ve tecrübeli hakemlerin atanmasını rica ettik. Telafisi olmayan bu haftalarda bu şekilde maç kaybetmek istemiyoruz” dedi.   Bu hataların ardından video hakem uygulamasını desteklediklerini belirten Atilla, “Bariz bir şekilde yapılan hatalar ile emeklerimizin yok sayılmasına izin vermek istemiyoruz. Spor Toto 1. Lig’de video hakem uygulamasının gelmesini istiyoruz ve bu konuda girişimlerimize başlıyoruz. Konuyu 1. Lig Kulüpler Birliği’ne taşıyacak ve takipçisi olacağız” dedi.   Taraftarların son dönemlerde başarılı işlere imza attığını belirten Atilla, “Taraftarlarımızın destekleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Her hafta biraz daha bütünleşerek, kenetlenerek 90 dakika boyunca yorulmadan destekliyorlar. Ankaragücü maçı için özel bir çalışmaları olduğunu öğrendim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum, bütün halkımızı Ankaragücü maçına davet ediyorum”  diye konuştu.

Altınordu maçı sonrası Merkez Hakem Kurulu’na yazılı bir dilekçe ile başvuruda bulunan Denizlispor Yönetim Kurulu,  bugün basın mensuplarının karşısına geçerek takımın genel durumu ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

 

Haluk Ulusoy Tesisleri’nide düzenlenen basın toplantısına Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul katıldı.

 

Altınordu maçındaki hakem hatalarının bir şehrin kaderini etkilediğini belirten Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Bir önceki hafta oynadığımız BB. Erzurumspor maçının dördüncü hakemi olarak görev yaparak yedek kulübemizden yöneticimiz Ali Fırat’ın ve antrenörümüz Mehmet Polat’ın sahadan atılmasına sebep olan Erkan Özdamar’ın bir sonraki hafta oynadığımız Altınordu karşılaşmasında orta hakem olarak görev alması endişelenmemize sebep olmuştu. Endişelerimiz boşa çıkmadı ve aleyhimizde verilen kararlar maça damgasını vurdu. Özellikle Aissati’nin pozisyonları ile ilgili sarı kart olması gereken pozisyonlara faul bile verilmemesi, oyunun hiçbir sebep yokken 5 dakika uzatılması ve 90+5. dakikada çalınan çok kolay bir faul ile mağlup olmamız sabrımızı taşırmıştır. Bu konu ile ilgili pozisyon değerlendirmelerimizi yaparak Merkez Hakem Kurulu’na itirazlarımızı belirttik ve bundan sonraki maçlarımızda daha adaletli ve tecrübeli hakemlerin atanmasını rica ettik. Telafisi olmayan bu haftalarda bu şekilde maç kaybetmek istemiyoruz” dedi.

 

Bu hataların ardından video hakem uygulamasını desteklediklerini belirten Atilla, “Bariz bir şekilde yapılan hatalar ile emeklerimizin yok sayılmasına izin vermek istemiyoruz. Spor Toto 1. Lig’de video hakem uygulamasının gelmesini istiyoruz ve bu konuda girişimlerimize başlıyoruz. Konuyu 1. Lig Kulüpler Birliği’ne taşıyacak ve takipçisi olacağız” dedi.

 

Taraftarların son dönemlerde başarılı işlere imza attığını belirten Atilla, “Taraftarlarımızın destekleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Her hafta biraz daha bütünleşerek, kenetlenerek 90 dakika boyunca yorulmadan destekliyorlar. Ankaragücü maçı için özel bir çalışmaları olduğunu öğrendim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum, bütün halkımızı Ankaragücü maçına davet ediyorum”  diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.