Denizlispor moral depoladı

SPOR 10.12.2016 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor moral depoladı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor moral depoladı

Denizlispor yarın saat 18.00'de evinde oynayacağı Ümraniyespor maçı öncesi moral depolamak adına teknik heyet, futbolcular, yönetim ve gazetecilerle kahvaltıda buluştu.   Çamlık'ta bulunan Kahve Kitabı'ndaki kahvaltıya Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Başkan yardımcısı Hulusi Işık, Asbaşkanlar Taner Atilla, Ali Fırat, Ahmet Selvi, Necip İrdem Muhammet Kaya ve Erol Kaya'nın yanı sıra teknik heyet ve futbolcular da katıldı.   Neşenin hakim olduğu ve morallerin iyi olduğu gözlenen yeşil siyahlı ekipte esprili ve keyifli bir kahvaltı düzenlendi. Kahvaltı'da konuşan Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu ifade ederek, "Futbolcu ve teknik heyetteki arkadaşlarımızın hepsi fedakar ve onurlu. Seçkin oyunculardan oluşan ekibimize sonuna kadar güveniyorum. Hiçbir zaman bizi utandırmadılar, bundan sonra da utandırmayacaklarına inanıyorum. Her maça olduğu gibi Ümraniyespor maçına da galibiyet için çıkıyoruz" dedi.      
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor moral depoladı

Denizlispor yarın saat 18.00'de evinde oynayacağı Ümraniyespor maçı öncesi moral depolamak adına teknik heyet, futbolcular, yönetim ve gazetecilerle kahvaltıda buluştu.

 

Çamlık'ta bulunan Kahve Kitabı'ndaki kahvaltıya Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Başkan yardımcısı Hulusi Işık, Asbaşkanlar Taner Atilla, Ali Fırat, Ahmet Selvi, Necip İrdem Muhammet Kaya ve Erol Kaya'nın yanı sıra teknik heyet ve futbolcular da katıldı.

 

Neşenin hakim olduğu ve morallerin iyi olduğu gözlenen yeşil siyahlı ekipte esprili ve keyifli bir kahvaltı düzenlendi. Kahvaltı'da konuşan Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu ifade ederek, "Futbolcu ve teknik heyetteki arkadaşlarımızın hepsi fedakar ve onurlu. Seçkin oyunculardan oluşan ekibimize sonuna kadar güveniyorum. Hiçbir zaman bizi utandırmadılar, bundan sonra da utandırmayacaklarına inanıyorum. Her maça olduğu gibi Ümraniyespor maçına da galibiyet için çıkıyoruz" dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.