Denizlispor moral yemeğinde buluştu

SPOR 23.02.2019 - 11:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor moral yemeğinde buluştu

Denizlispor’da yöneticiler, futbolcular ve teknik heyet dün akşam Müdavim Ocakbaşı'da düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.   Müdavim Ocakbaşı sahibi Metin Özdemir, Osmanlıspor maçı öncesinde yeşil-siyahlı futbolcu ve yöneticileri yemekte misafir etti.     Moral Yemeğinde konuşma yapan Metin Özdemir, "Osmanlıspor maçını alarak liderliğimizi koruyacağımıza yürekten inanıyorum. Şampiyonluğa en çok inananlardan biriyim. Futbolcu arkadaşlarımızda maçı alacaklarına emin. Bu inanç, bu azim ile süper lig yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.     Metin Özdemir'e teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ali Çetin, "Şehrin bize inancı tam. Bizlerde bugünlere kolay gelmedik ve liderliği bırakmak istemiyoruz. Süper lig yolunda zorlu engellerden birini bu hafta aşarak hedefimize yürüyeceğiz. Bizleri burada misafir eden Müdavim ekibine tekrardan teşekkür ediyorum. Yolun sonu şampiyonluk inşallah" diye konuştu.  

Denizlispor’da yöneticiler, futbolcular ve teknik heyet dün akşam Müdavim Ocakbaşı'da düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.

 

Müdavim Ocakbaşı sahibi Metin Özdemir, Osmanlıspor maçı öncesinde yeşil-siyahlı futbolcu ve yöneticileri yemekte misafir etti.

 

 

Moral Yemeğinde konuşma yapan Metin Özdemir, "Osmanlıspor maçını alarak liderliğimizi koruyacağımıza yürekten inanıyorum. Şampiyonluğa en çok inananlardan biriyim. Futbolcu arkadaşlarımızda maçı alacaklarına emin. Bu inanç, bu azim ile süper lig yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

 

 

Metin Özdemir'e teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ali Çetin, "Şehrin bize inancı tam. Bizlerde bugünlere kolay gelmedik ve liderliği bırakmak istemiyoruz. Süper lig yolunda zorlu engellerden birini bu hafta aşarak hedefimize yürüyeceğiz. Bizleri burada misafir eden Müdavim ekibine tekrardan teşekkür ediyorum. Yolun sonu şampiyonluk inşallah" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.