Denizlispor mutluluktan uçuyor

SPOR 05.12.2016 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor mutluluktan uçuyor

Denizlispor mutluluktan uçuyor / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor, Elazığspor galibiyetiyle mutluluktan uçuyor. Önceki hafta son saniye golüyle Manisaspor’a can veren yeşil siyahlı ekip bu sefer Elazığspor’u deplasmanda mağlup ederek hem 3 puan aldı hem de özgüven tazeledi. Ümraniyespor maçında cezalı duruma düşen en çok gol atan oyuncu Ziya Alkurt forma giyemeyecek.     Asbaşkan Ahmet Selvi, inancın zaferini yaşadıklarını ifade ederek, “Bu galibiyeti sayın bakanımız Nihat Zeybekci, sayın belediye başkanımız Osman Zolan, cefakar taraftarlarımız ve Denizlililere hediye ediyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız istedikleri zaman neler yapabileceğini bir kez daha gösterdiler, alınlarından öpüyoruz” dedi. Selvi, futbolcuların galibiyetten dolayı hak ettiği 100 bin TL’nin de yakın bir zamanda hesaplarına yatırılacağını söyledi.   “ELAZIĞ YÖNETİMİ ÇOK AYIP ETTİ” Elazığ’da kötü muameleye maruz kaldıklarını kaydeden Asbaşkan Selvi, “Elazığ’da kulüp menajerimiz Mehmet Ali Keskinler’i çirkin ithamlarda bulunulmuştur. Küfür, hakaret ve fili saldırı tıkım ve teknik heyetimize de yapılmıştır. Elazığspor yönetimine ve şehrine hiç yakışmamıştır. Bu yapılanları kınıyoruz. Üzüldüğümüz ifade etmek isteriz” dedi. Bu arada horozlar, haftaya konuk edecekleri Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başlayacak. Takımda 4.sarı kartını gören Ziya bu maçta forma giymeyecek.   TAKIMIN EN ÇOK GOL ATAN OYUNCUSU ZİYA 13.Hafta itibariyle, Denizlispor’un en golcü oyuncusu Ziya Alkurt Elazığspor karşısında bir gol atarak gol sayısını 6’ya yükseltti. Elazığspor karşılaşmasında 4.sarı kartını gören Ziya Ümraniyespor maçında forma giymeyecek. 
Denizlispor mutluluktan uçuyor / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor, Elazığspor galibiyetiyle mutluluktan uçuyor. Önceki hafta son saniye golüyle Manisaspor’a can veren yeşil siyahlı ekip bu sefer Elazığspor’u deplasmanda mağlup ederek hem 3 puan aldı hem de özgüven tazeledi. Ümraniyespor maçında cezalı duruma düşen en çok gol atan oyuncu Ziya Alkurt forma giyemeyecek.

 

 

Asbaşkan Ahmet Selvi, inancın zaferini yaşadıklarını ifade ederek, “Bu galibiyeti sayın bakanımız Nihat Zeybekci, sayın belediye başkanımız Osman Zolan, cefakar taraftarlarımız ve Denizlililere hediye ediyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız istedikleri zaman neler yapabileceğini bir kez daha gösterdiler, alınlarından öpüyoruz” dedi. Selvi, futbolcuların galibiyetten dolayı hak ettiği 100 bin TL’nin de yakın bir zamanda hesaplarına yatırılacağını söyledi.

 

“ELAZIĞ YÖNETİMİ ÇOK AYIP ETTİ”

Elazığ’da kötü muameleye maruz kaldıklarını kaydeden Asbaşkan Selvi, “Elazığ’da kulüp menajerimiz Mehmet Ali Keskinler’i çirkin ithamlarda bulunulmuştur. Küfür, hakaret ve fili saldırı tıkım ve teknik heyetimize de yapılmıştır. Elazığspor yönetimine ve şehrine hiç yakışmamıştır. Bu yapılanları kınıyoruz. Üzüldüğümüz ifade etmek isteriz” dedi. Bu arada horozlar, haftaya konuk edecekleri Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başlayacak. Takımda 4.sarı kartını gören Ziya bu maçta forma giymeyecek.

 

TAKIMIN EN ÇOK GOL ATAN OYUNCUSU ZİYA

13.Hafta itibariyle, Denizlispor’un en golcü oyuncusu Ziya Alkurt Elazığspor karşısında bir gol atarak gol sayısını 6’ya yükseltti. Elazığspor karşılaşmasında 4.sarı kartını gören Ziya Ümraniyespor maçında forma giymeyecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.