Denizlispor önemli maça çıkıyor

SPOR 25.09.2017 - 10:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor önemli maça çıkıyor

TFF 1. Lig'de 5 hafta sonunda sadece 1 puan toplayıp dibe demir atan Denizlispor yarın zirve mücadelesi veren Ümraniyespor deplasmanında terleyecek. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda Ramazan Keleş'in yöneteceği müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Yeşil-siyahlılarda sakatlıkları süren Cenk ve Kappel maçta görev alamayacak, iyileşen Ziya ise forma giyebilecek.   Yönetimin henüz galibiyetle tanışamayan futbolculara, Ümraniyespor'u yenmeleri halinde 6'şar bin TL prim vereceği öğrenilirken, Teknik Direktör Yusuf Şimşek, "Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Düzcespor'u yenip elemek bize moral verdi.  Oyuncularıma neyin yanlış gittiğini anlattım. Bundan sonra puan alıp önümüzdeki maçlara odaklanmak istiyoruz. Amacımız düşme hattından hızla uzaklaşmak" dedi. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Ramazan Keleş yönetecek. Yardımcılığını ise Özgür Ertem ve Selahattin Altay yapacak. Denizlispor yönetimi galibiyete 6 bin, beraberlik durumunda ise 4’er bin TL futbolculara para dağıtacak.   “BAŞKA ÇAREMİZ YOK”   Denizlispor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, Ümraniyespor maçının mutlaka kazanılması gerektiğinin altını çizdi. “Başka çaremiz yok” diyen Asbaşkan Ali Fırat, “Ligin başından bu yana galibiyetimiz yok. Kırılma noktası anlamında mutlaka 3 puanı almalıyız. Yusuf hocamız ve futbolcular da bunun bilincindeler. Ben 3 puandan başka bir seçenek sunmadım. Bir yerde galibiyet alıp artık yükselmemiz lazım. Böyle gitmez” dedi. Kappel için özel fizyoterapist getiren Fırat, bu oyuncunun da Gazişehir Gaziantep maçında hazır olacağını duyurdu.        

TFF 1. Lig'de 5 hafta sonunda sadece 1 puan toplayıp dibe demir atan Denizlispor yarın zirve mücadelesi veren Ümraniyespor deplasmanında terleyecek. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda Ramazan Keleş'in yöneteceği müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Yeşil-siyahlılarda sakatlıkları süren Cenk ve Kappel maçta görev alamayacak, iyileşen Ziya ise forma giyebilecek.

 

Yönetimin henüz galibiyetle tanışamayan futbolculara, Ümraniyespor'u yenmeleri halinde 6'şar bin TL prim vereceği öğrenilirken, Teknik Direktör Yusuf Şimşek, "Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Düzcespor'u yenip elemek bize moral verdi.  Oyuncularıma neyin yanlış gittiğini anlattım. Bundan sonra puan alıp önümüzdeki maçlara odaklanmak istiyoruz. Amacımız düşme hattından hızla uzaklaşmak" dedi. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Ramazan Keleş yönetecek. Yardımcılığını ise Özgür Ertem ve Selahattin Altay yapacak. Denizlispor yönetimi galibiyete 6 bin, beraberlik durumunda ise 4’er bin TL futbolculara para dağıtacak.

 

“BAŞKA ÇAREMİZ YOK”

 

Denizlispor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, Ümraniyespor maçının mutlaka kazanılması gerektiğinin altını çizdi. “Başka çaremiz yok” diyen Asbaşkan Ali Fırat, “Ligin başından bu yana galibiyetimiz yok. Kırılma noktası anlamında mutlaka 3 puanı almalıyız. Yusuf hocamız ve futbolcular da bunun bilincindeler. Ben 3 puandan başka bir seçenek sunmadım. Bir yerde galibiyet alıp artık yükselmemiz lazım. Böyle gitmez” dedi. Kappel için özel fizyoterapist getiren Fırat, bu oyuncunun da Gazişehir Gaziantep maçında hazır olacağını duyurdu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.