Denizlispor Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olacak

SPOR 24.02.2019 - 15:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olacak

Denizlispor liderliği ile sahaya çıkıyor, Spor Toto 1.Lig’in 2019 23.haftasında ev sahipliği yaptığı maçta karşılaşacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdüren Denizlispor, Peki Denizlispor Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Denizlispor Osmanlıspor maçı hakkında detaylar...

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında 24 Şubat Pazar günü evinde oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.     Denizlispor ligin 23. haftasında Osmanlıspor ile evinde oynayacak. Ligde Şampiyonluk mücadelesi veren ve  birinci sırada bulunan Denizlispor, Spor Toto 1.Lig’in 23.haftasında Osmanlıspor ile evinde oynayacak. Lig'in ilk yarısında  6. haftada deplasmanda oynadığı Osnlıspor karşılaşmasında  2-0  galip gelen Denizlispor, Osmanlıspor maçından galibiyetle ayrılıp liderliğini korumak ve Süper Lig'e çıkmak istiyor.   Spor Toto 1. Lig'de liderlik koltuğuna oturan ve geçen hafta oynadığı Eskişehirspor maçıyla ligdeki yenilmezlik serisini koruyan Denizlispor, ligin 23. haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde,gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışıldı. Isınma, istasyon koşuları ve esneme çalışmalarıyla başlayan antrenmanda kısa paslarla, dar alanda oyun kontrol ve taktik çalışmaları yapıldı.    Denizlispor Osmanlıspor maçı ne zaman oynanacak?   Denizlispor ile Osmanlıspor  karşı karşıya geleceği Spor Toto 1.Lig’in 23.hafta maçı 24 Şubat Pazar Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda oynanacak. Maça çıkmadan önce Denizlispor  47 puanla 1. sırada yer alırken Osmanlıspor 3. sırada ve 44 puanla yer alıyor.   Denizlispor Osmanlıspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Denizlispor Osmanlıspor'u Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda konuk ediyor, maç saat 16.00'da oynanacak. Osmanlıspor'un deplasmanında oynayacağı bu zorlu maç'ı beIN SPORTS MAX1'den canlı olarak yayınlanacak.   Karşılaşmanın hakemi belli oldu Spor Toto 1. Lig’in 23’üncü haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler dün açıklandı. Denizlispor-Osmanlıspor karşılaşmasına Süper Lig’in deneyimli hakemlerinden Volkan Bayarslan’ın atandığı bildirildi. Bayarslan’ın yardımcılıklarını, Alparslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin 4. Hakemi ise Onur Özütoprak olarak açıklandı.  
Denizlispor liderliği ile sahaya çıkıyor, Spor Toto 1.Lig’in 2019 23.haftasında ev sahipliği yaptığı maçta karşılaşacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdüren Denizlispor, Peki Denizlispor Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Denizlispor Osmanlıspor maçı hakkında detaylar...

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında 24 Şubat Pazar günü evinde oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

 

 

Denizlispor ligin 23. haftasında Osmanlıspor ile evinde oynayacak. Ligde Şampiyonluk mücadelesi veren ve  birinci sırada bulunan Denizlispor, Spor Toto 1.Lig’in 23.haftasında Osmanlıspor ile evinde oynayacak. Lig'in ilk yarısında  6. haftada deplasmanda oynadığı Osnlıspor karşılaşmasında  2-0  galip gelen Denizlispor, Osmanlıspor maçından galibiyetle ayrılıp liderliğini korumak ve Süper Lig'e çıkmak istiyor.

 

Spor Toto 1. Lig'de liderlik koltuğuna oturan ve geçen hafta oynadığı Eskişehirspor maçıyla ligdeki yenilmezlik serisini koruyan Denizlispor, ligin 23. haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde,gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışıldı. Isınma, istasyon koşuları ve esneme çalışmalarıyla başlayan antrenmanda kısa paslarla, dar alanda oyun kontrol ve taktik çalışmaları yapıldı. 

 

Denizlispor Osmanlıspor maçı ne zaman oynanacak?

 

Denizlispor ile Osmanlıspor  karşı karşıya geleceği Spor Toto 1.Lig’in 23.hafta maçı 24 Şubat Pazar Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda oynanacak. Maça çıkmadan önce Denizlispor  47 puanla 1. sırada yer alırken Osmanlıspor 3. sırada ve 44 puanla yer alıyor.

 

Denizlispor Osmanlıspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Denizlispor Osmanlıspor'u Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda konuk ediyor, maç saat 16.00'da oynanacak. Osmanlıspor'un deplasmanında oynayacağı bu zorlu maç'ı beIN SPORTS MAX1'den canlı olarak yayınlanacak.

 

Karşılaşmanın hakemi belli oldu

Spor Toto 1. Lig’in 23’üncü haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler dün açıklandı. Denizlispor-Osmanlıspor karşılaşmasına Süper Lig’in deneyimli hakemlerinden Volkan Bayarslan’ın atandığı bildirildi.

Bayarslan’ın yardımcılıklarını, Alparslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin 4. Hakemi ise Onur Özütoprak olarak açıklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.