Denizlispor Otobüsü Takıma Teslim Edildi!

SPOR 14.10.2017 - 17:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Otobüsü Takıma Teslim Edildi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından tahsis edilen Denizlispor Otobüsü, Başkan Mustafa Üstek ve yönetim tarafından tesislerde takıma teslim edildi.   Denizlispor’un yeni takım otobüsünün giydirilme işlemlerinin sona ermesinin ardından otobüs bugün, tesislere getirilerek yönetim tarafından takıma teslim edildi. Başkan Üstek otobüsün anahtarını Denizlispor Teknik Direktör Reha Kemal Erginer’e teslim etti.     Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek; “Otobüsümüzün takımımıza uğur getirmesini diliyorum. Her konuda bize destek veren ve otobüs konusunda da desteklerini esirgemeyerek kulübümüze özel bir otobüs tahsis eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a desteklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından tahsis edilen Denizlispor Otobüsü, Başkan Mustafa Üstek ve yönetim tarafından tesislerde takıma teslim edildi.

 

Denizlispor’un yeni takım otobüsünün giydirilme işlemlerinin sona ermesinin ardından otobüs bugün, tesislere getirilerek yönetim tarafından takıma teslim edildi. Başkan Üstek otobüsün anahtarını Denizlispor Teknik Direktör Reha Kemal Erginer’e teslim etti.

 

 

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek; “Otobüsümüzün takımımıza uğur getirmesini diliyorum. Her konuda bize destek veren ve otobüs konusunda da desteklerini esirgemeyerek kulübümüze özel bir otobüs tahsis eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a desteklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.