Denizlispor, Robert Prosenicki ile ön protokol imzaladı

SPOR 11.08.2020 - 07:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor, Robert Prosenicki ile ön protokol imzaladı

Yukatel Denizlispor, Teknik Direktör Robert Prosenicki  ile ön protokol imzaladığını açıkladı. Süper Lig’de üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Bülent Uygun ile yollarını ayıran Yukatel Denizlispor, teknik direktör arayışına son verdi. Kayserispor’un teknik direktörü ile anlaşmaya varan yeşil siyahlı ekip hırvat hocayla ön protokol imzaladı. Yukatel Denizlispor, Robert Prosenicki ile cuma günü Haluk Ulusoy Tesislerinde imza töreni gerçekleşeceğini açıkladı.

Yukatel Denizlispor, Teknik Direktör Robert Prosenicki  ile ön protokol imzaladığını açıkladı.


Süper Lig’de üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Bülent Uygun ile yollarını ayıran Yukatel Denizlispor, teknik direktör arayışına son verdi. Kayserispor’un teknik direktörü ile anlaşmaya varan yeşil siyahlı ekip hırvat hocayla ön protokol imzaladı. Yukatel Denizlispor, Robert Prosenicki ile cuma günü Haluk Ulusoy Tesislerinde imza töreni gerçekleşeceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.