Denizlispor Şampiyonluğunu ilan etti

SPOR 18.05.2019 - 18:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Şampiyonluğunu ilan etti

Spor Toto 1. Lig’in 34. Haftasında Denizlispor deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Denizlispor İstanbulspor’u 5-2 yenerek ligde puanını 72’ye çıkararak ligde şampiyonluğunu ilan etti.   Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk şansı devam eden Denizlispor, deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında yeşil siyahlı ekip Lanre Kehinde ve İsmail Aissati’nin penaltıdan attığı golle 2-1 galip ayrıldı. İstanbulspor’un golünü Ali Dere attı.   Maçta oyun üstünlüğünü elinde tutan Denizlispor kaşılaşmanın ikinci yarısında 74. ve 88. Dakikada Ziya Alkurt, 80. dakikada İsmail Aissati’nin golü ile 5-1 öne geçti. Karşılaşma 3 dakika uzatıldı. 90+2 de İstanbulspor’dan İbrahim Yılmaz kaşsılaşmanın son, İstanbulspor’un 2. golünü alttı. Karşılaşma Denizlispor’un 5-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.   Gençlerbirliği evinde oynadığı Adanademirspor karşılaşmasında 2-1 mağlup olarak 70 puanda kaldı. Denizlispor bu sonuçlarla 1.Lig’de şampiyon olarak sezonu bitirdi.

Spor Toto 1. Lig’in 34. Haftasında Denizlispor deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Denizlispor İstanbulspor’u 5-2 yenerek ligde puanını 72’ye çıkararak ligde şampiyonluğunu ilan etti.

 

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk şansı devam eden Denizlispor, deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında yeşil siyahlı ekip Lanre Kehinde ve İsmail Aissati’nin penaltıdan attığı golle 2-1 galip ayrıldı. İstanbulspor’un golünü Ali Dere attı.

 

Maçta oyun üstünlüğünü elinde tutan Denizlispor kaşılaşmanın ikinci yarısında 74. ve 88. Dakikada Ziya Alkurt, 80. dakikada İsmail Aissati’nin golü ile 5-1 öne geçti. Karşılaşma 3 dakika uzatıldı. 90+2 de İstanbulspor’dan İbrahim Yılmaz kaşsılaşmanın son, İstanbulspor’un 2. golünü alttı. Karşılaşma Denizlispor’un 5-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

Gençlerbirliği evinde oynadığı Adanademirspor karşılaşmasında 2-1 mağlup olarak 70 puanda kaldı. Denizlispor bu sonuçlarla 1.Lig’de şampiyon olarak sezonu bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.