Denizlispor Sapunaru renklerine bağladı

SPOR 17.06.2019 - 17:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Sapunaru renklerine bağladı

Yukatel Denizlispor'un, Kayserispor forması giyen Cristian Sapunaru ile anlaştı ve bugün resmi sözleşme imzaladı. Romanyalı oyuncunun Yukatel Denizlispor ile yaptığı sözleşmenin süresi ise 1+1 şeklinde gerçekleşti.   Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Yukatel Denizlispor yeni dönemin üçüncü transferini Kayserispor’da oynayan Cristian Sapunaro ile sözleşme imzalayarak yaptı. Başarılı stoper 2019-2020 Spor Toto Süper Lig’inde Yukatel Denizlispor forması ile yeşil sahalarda top koşturacak. Romanyalı oyuncunun Yukatel Denizlispor ile yaptığı sözleşmenin süresi 1+1 olup, opsiyon Kulübe ait olacak.   35 yaşındaki Rumen stoper, kariyerinde 399 maça çıktı. 38 gol 6 asistlik performans sergileyen Sapunaru, geçen sezon Kayserispor formasıyla 31 maçta 2 gol attı. P. Bukarest’e futbol hayatına başlayan Sapunaru, FC National, Porto, Real Zaragoza, Elche, Pandurii, Astra Giurgiu ve Kayserispor’da forma giydi.   

Yukatel Denizlispor'un, Kayserispor forması giyen Cristian Sapunaru ile anlaştı ve bugün resmi sözleşme imzaladı. Romanyalı oyuncunun Yukatel Denizlispor ile yaptığı sözleşmenin süresi ise 1+1 şeklinde gerçekleşti.

 

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Yukatel Denizlispor yeni dönemin üçüncü transferini Kayserispor’da oynayan Cristian Sapunaro ile sözleşme imzalayarak yaptı. Başarılı stoper 2019-2020 Spor Toto Süper Lig’inde Yukatel Denizlispor forması ile yeşil sahalarda top koşturacak. Romanyalı oyuncunun Yukatel Denizlispor ile yaptığı sözleşmenin süresi 1+1 olup, opsiyon Kulübe ait olacak.

 

35 yaşındaki Rumen stoper, kariyerinde 399 maça çıktı. 38 gol 6 asistlik performans sergileyen Sapunaru, geçen sezon Kayserispor formasıyla 31 maçta 2 gol attı. P. Bukarest’e futbol hayatına başlayan Sapunaru, FC National, Porto, Real Zaragoza, Elche, Pandurii, Astra Giurgiu ve Kayserispor’da forma giydi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.