Denizlispor şehit annelerinin ve eşlerinin anneler gününü kutladı

SPOR 12.05.2019 - 16:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor şehit annelerinin ve eşlerinin anneler gününü kutladı

Abalı Denizlispor’un Süper Lige çıkmak için mücadele ettiği, 12 Mayıs Pazar günü oynanan Kardemir Karabükspor maçına, şehit anneleri ve şehit eşleri Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in konuğu olarak katıldı. Maç öncesi şehit annelerinin ve eşlerinin anneler gününü kutlayan Abalı Denizlispor yöneticileri maçı şehit aileleri ile birlikte izlemeye geçti.     Abalı Denizlispor Kulübü, Süper Toto 1.Lig’den Süper Lig'e çıkmak için son maçını, 12 Mayıs Pazar günü, kendi sahasında, Kardemir Karabükspor ile oynadı. Maçın oynandığı günün aynı zamanda Anneler Günü olması sebebiyle Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Denizlispor’un eski çalışanlarından Adnan Erten’in oğlu Şehit Burak Erten’in annesi Halide Erten ve kardeşi Ramazan Erten’i, Şehit Hasan Eser’in annesi Sevgi Eser ve babası Serdal Eser’i, Şehit Remzi Avcı’nın eşi Dilek Avcı ve oğlu Osman Avcı’yı, Şehit Burhan Acar’ın annesi Ayşe Acar ile kardeşi Mehmet Acar’ı, Şehit Halit Topuz’un annesi Şükran Topuz ile kardeşi Haluk Topuz’u maça davet etti. Abalı Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, kulüp yöneticileri ve protokol üyeleri, maç öncesi şehit annelerinin anneler gününü kutladı.      “ONLARIN VE AİLELERİNİN, BİZİM KALBİMİZDEKİ YERİ AYRIDIR”  Şehit annelerini ve şehit eşlerini Denizlispor ve Denizli için böylesine önemli bir günde konuk etmekten onur duyduklarını ifade eden Abalı Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Takımımızın 10 yıl aradan sonra Süper Lige çıkışını belirleyen kader maçının Anneler Günü gibi güzel ve anlamlı bir güne denk gelmesi vesilesiyle şehit annelerini ve şehit eşlerini maçımıza davet ettik. Kendileri bu topraklar için evlatlarını, eşlerini toprağa vermek annelerdir. Bugün biz rahatça uyuyabilir, hayatımıza devam edebiliyor, mutluluklarımızı kutlayabiliyorsak bunu milletimiz için canını feda eden Mehmetçiklere borçluyuz. Bu nedenle onların ve ailelerinin, bizim kalbimizdeki yeri ayrıdır. Her zaman da başımızın üstünde yerleri var. Onların nezdinde tüm şehit annelerinin, annem ve eşim başta olmak üzere tüm annelerimin anneler gününü kutluyorum” dedi. Kutlama sonrası, şehit aileleri, maçı protokol üyeleri ile birlikte izlemeye geçti.  

Abalı Denizlispor’un Süper Lige çıkmak için mücadele ettiği, 12 Mayıs Pazar günü oynanan Kardemir Karabükspor maçına, şehit anneleri ve şehit eşleri Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in konuğu olarak katıldı. Maç öncesi şehit annelerinin ve eşlerinin anneler gününü kutlayan Abalı Denizlispor yöneticileri maçı şehit aileleri ile birlikte izlemeye geçti.

 

 

Abalı Denizlispor Kulübü, Süper Toto 1.Lig’den Süper Lig'e çıkmak için son maçını, 12 Mayıs Pazar günü, kendi sahasında, Kardemir Karabükspor ile oynadı. Maçın oynandığı günün aynı zamanda Anneler Günü olması sebebiyle Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Denizlispor’un eski çalışanlarından Adnan Erten’in oğlu Şehit Burak Erten’in annesi Halide Erten ve kardeşi Ramazan Erten’i, Şehit Hasan Eser’in annesi Sevgi Eser ve babası Serdal Eser’i, Şehit Remzi Avcı’nın eşi Dilek Avcı ve oğlu Osman Avcı’yı, Şehit Burhan Acar’ın annesi Ayşe Acar ile kardeşi Mehmet Acar’ı, Şehit Halit Topuz’un annesi Şükran Topuz ile kardeşi Haluk Topuz’u maça davet etti. Abalı Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, kulüp yöneticileri ve protokol üyeleri, maç öncesi şehit annelerinin anneler gününü kutladı. 

 

 

“ONLARIN VE AİLELERİNİN, BİZİM KALBİMİZDEKİ YERİ AYRIDIR”

 Şehit annelerini ve şehit eşlerini Denizlispor ve Denizli için böylesine önemli bir günde konuk etmekten onur duyduklarını ifade eden Abalı Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Takımımızın 10 yıl aradan sonra Süper Lige çıkışını belirleyen kader maçının Anneler Günü gibi güzel ve anlamlı bir güne denk gelmesi vesilesiyle şehit annelerini ve şehit eşlerini maçımıza davet ettik. Kendileri bu topraklar için evlatlarını, eşlerini toprağa vermek annelerdir. Bugün biz rahatça uyuyabilir, hayatımıza devam edebiliyor, mutluluklarımızı kutlayabiliyorsak bunu milletimiz için canını feda eden Mehmetçiklere borçluyuz. Bu nedenle onların ve ailelerinin, bizim kalbimizdeki yeri ayrıdır. Her zaman da başımızın üstünde yerleri var. Onların nezdinde tüm şehit annelerinin, annem ve eşim başta olmak üzere tüm annelerimin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Kutlama sonrası, şehit aileleri, maçı protokol üyeleri ile birlikte izlemeye geçti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.