Denizlispor sevdalıları gece düzenliyor

SPOR 30.11.2016 - 11:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor sevdalıları gece düzenliyor

Denizlispor sevdalıları gece düzenliyor / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor sevdalıları birlik ve beraberlik gecesi düzenleyerek, eski başkan ve yöneticilerle bir araya gelmeyi amaçlıyor.   Hasan İnce tarafından yapılan organizasyon 14 Aralık tarihinde saat 20.00 ile 01.00 arasında Kelleci Kardeşler Restorant'ta düzenlenecek. Yemekli gecede Tuğba Özay'ın sahne alacağı belirtildi. Geceye eski başkanlar, yöneticiler, futbolcular, teknik heyet, sporcular ve taraftarların geleceği açıklandı. Biletler 100 TL'den satışa çıkarken, yerin sınırlı olduğu belirtildi.    
Denizlispor sevdalıları gece düzenliyor / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor sevdalıları birlik ve beraberlik gecesi düzenleyerek, eski başkan ve yöneticilerle bir araya gelmeyi amaçlıyor.

 

Hasan İnce tarafından yapılan organizasyon 14 Aralık tarihinde saat 20.00 ile 01.00 arasında Kelleci Kardeşler Restorant'ta düzenlenecek. Yemekli gecede Tuğba Özay'ın sahne alacağı belirtildi. Geceye eski başkanlar, yöneticiler, futbolcular, teknik heyet, sporcular ve taraftarların geleceği açıklandı. Biletler 100 TL'den satışa çıkarken, yerin sınırlı olduğu belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.