Denizlispor, Sivasspor yenilgisini unutmaya çalışıyor.

SPOR 22.02.2017 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor, Sivasspor yenilgisini unutmaya çalışıyor.

Dünü izinli geçiren yeşil siyahlı ekip, bugünden itibaren Pazartesi günü saat 18.00’de deplasmanda oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına başlayacak.

4 HAFTADIR KAZANAMIYORLAR   4 haftadır kazanamadıklarını ancak bunun endişe verici bir durum olmadığının altını çizen Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, “Biz son dakika golüyle kaybettik ama oynanan oyun beni memnun etti. Böyle oynayıp kaybettiğimiz için üzgünüm. Olmamalıydı ama play-off için henüz her şey bitmiş değil” dedi.   ORTADA 39 PUAN VAR   Önlerinde 13 maç olduğunu ve ortada 39 puan olduğunu hatırlatan Asbaşkan Fırat, “Çok güçlü diyeceğimiz rakiplerle oynadık. Önümüzde Mersin İdman Yurdu, Samsun, Bolu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Altınordu maçları var. Bunların hiçbiri bizden üstün takım değil. Bu maçlardan az kayıpla çıkacağımızı düşünüyorum. Son iki haftalık yenilgiyi Mersin’den 3 puan alarak telafi edeceğiz” diye konuştu. 
Dünü izinli geçiren yeşil siyahlı ekip, bugünden itibaren Pazartesi günü saat 18.00’de deplasmanda oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına başlayacak.

4 HAFTADIR KAZANAMIYORLAR

 

4 haftadır kazanamadıklarını ancak bunun endişe verici bir durum olmadığının altını çizen Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, “Biz son dakika golüyle kaybettik ama oynanan oyun beni memnun etti. Böyle oynayıp kaybettiğimiz için üzgünüm. Olmamalıydı ama play-off için henüz her şey bitmiş değil” dedi.

 

ORTADA 39 PUAN VAR

 

Önlerinde 13 maç olduğunu ve ortada 39 puan olduğunu hatırlatan Asbaşkan Fırat, “Çok güçlü diyeceğimiz rakiplerle oynadık. Önümüzde Mersin İdman Yurdu, Samsun, Bolu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Altınordu maçları var. Bunların hiçbiri bizden üstün takım değil. Bu maçlardan az kayıpla çıkacağımızı düşünüyorum. Son iki haftalık yenilgiyi Mersin’den 3 puan alarak telafi edeceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.