Denizlispor son dakikalarda yandı

SPOR 04.04.2017 - 09:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor son dakikalarda yandı

Denizlispor 2016-2017 sezonunda, son dakika golleriyle sezon başından bu yana toplamda 17 puan kaybetti. Aldığı bu sonuçlarla play-off çizgisinden uzaklaşıyor.

Denizlispor, en son evinde oynadığı Altınorduspor'a  90+3’de Fatih’in attığı golle boyun eğerken, 6 maçta 17 puanı bitiş düdüğüne saniyeler kala sahada bıraktı.   Adana Demirspor’a 89.dakikada Tevfik golüyle 2-1 mağlup olan horozlar, Mersin İdman Yurdu maçında 83’de Gökhan’ın attığı golle 2-2 berabere kalarak 1 puan bıraktı. Manisspor karşılaşmasında 90’da Savaş’ın attığı golle 2-1 yenilen Denizlispor, Sivasspor karşılaşmasında ise 90’da Gekas’ın attığı golle 3-2 mağlup oldu. Horozlar, Ümraniyespor’a da 87’de Emircan ve 90’da Bulut’un attığı gollerle de 2-0 mağlup oldu. Denizlispor son alarak Altınordu maçında 90’da Fatih’in attığı golle 2-1 yenildi.   Denizlispor Asbaşkanı Muhammet Kaya, son dakikalarda yenilen şansız goller ve silinen 3 puanla play-off çizgisinden uzaklaştıklarını açıkladı. Asbaşkan Kaya, “Eğer bu kazalar olmasaydı şimdiye play-off’da olacaktık. Ama son dakika şansızlığımız yüzünden çok puanlar kaybettik, üzgünüz” diye konuştu.   
Denizlispor 2016-2017 sezonunda, son dakika golleriyle sezon başından bu yana toplamda 17 puan kaybetti. Aldığı bu sonuçlarla play-off çizgisinden uzaklaşıyor.

Denizlispor, en son evinde oynadığı Altınorduspor'a  90+3’de Fatih’in attığı golle boyun eğerken, 6 maçta 17 puanı bitiş düdüğüne saniyeler kala sahada bıraktı.

 

Adana Demirspor’a 89.dakikada Tevfik golüyle 2-1 mağlup olan horozlar, Mersin İdman Yurdu maçında 83’de Gökhan’ın attığı golle 2-2 berabere kalarak 1 puan bıraktı. Manisspor karşılaşmasında 90’da Savaş’ın attığı golle 2-1 yenilen Denizlispor, Sivasspor karşılaşmasında ise 90’da Gekas’ın attığı golle 3-2 mağlup oldu. Horozlar, Ümraniyespor’a da 87’de Emircan ve 90’da Bulut’un attığı gollerle de 2-0 mağlup oldu. Denizlispor son alarak Altınordu maçında 90’da Fatih’in attığı golle 2-1 yenildi.

 

Denizlispor Asbaşkanı Muhammet Kaya, son dakikalarda yenilen şansız goller ve silinen 3 puanla play-off çizgisinden uzaklaştıklarını açıkladı. Asbaşkan Kaya, “Eğer bu kazalar olmasaydı şimdiye play-off’da olacaktık. Ama son dakika şansızlığımız yüzünden çok puanlar kaybettik, üzgünüz” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.