Denizlispor sorunları çözüyor!

SPOR 03.11.2017 - 16:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor sorunları çözüyor!

Denizlispor Yönetimi transfer yasağı ve puan silinme riski taşıyan sorunları tek tek hallediyor. Alacağı olan son yabancı futbolcu sorununu çözmek için harekete geçti.   Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, 6 puan silinme riskini ortadan kaldırmak için İstanbul'a gitti.   Yeşil-Siyahlı ekipten alacağı bulunan son yabancı olan Anmar Almubaraki'nin FIFA'da bulunan dosyasını kapatmak için İstanbul'a giderek, Anmar Almubaraki'nin Avukatı Samin Dinç ile görüşen Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, ocak ayından önce borçlarını ödemek istediklerini veya taksitlendirme yaparak futbolcu ile anlaşmak istedikleri teklifinde bulundu. Ödeme sürelerinin zamanı gelmeden bu sorunu da halledip önlerine bakmak isteyen yönetim Anmar’ın avukatıyla anlaşmaya vardı.   Denizlispor'un artık puan silme cezaları ile anılmasını istemeyen Başkanımız Mustafa Üstek, "Geçmişten gelen borçlarımızı temizleyerek geleceğe umutla bakmak istiyoruz. Mali yapıyı düzelttiğimizde sportif başarılar kendiliğinden gelecektir" dedi.

Denizlispor Yönetimi transfer yasağı ve puan silinme riski taşıyan sorunları tek tek hallediyor. Alacağı olan son yabancı futbolcu sorununu çözmek için harekete geçti.

 

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, 6 puan silinme riskini ortadan kaldırmak için İstanbul'a gitti.

 

Yeşil-Siyahlı ekipten alacağı bulunan son yabancı olan Anmar Almubaraki'nin FIFA'da bulunan dosyasını kapatmak için İstanbul'a giderek, Anmar Almubaraki'nin Avukatı Samin Dinç ile görüşen Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, ocak ayından önce borçlarını ödemek istediklerini veya taksitlendirme yaparak futbolcu ile anlaşmak istedikleri teklifinde bulundu. Ödeme sürelerinin zamanı gelmeden bu sorunu da halledip önlerine bakmak isteyen yönetim Anmar’ın avukatıyla anlaşmaya vardı.

 

Denizlispor'un artık puan silme cezaları ile anılmasını istemeyen Başkanımız Mustafa Üstek, "Geçmişten gelen borçlarımızı temizleyerek geleceğe umutla bakmak istiyoruz. Mali yapıyı düzelttiğimizde sportif başarılar kendiliğinden gelecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.