Denizlispor Taraftar Grubu, Grup Kara Ordu 1 Yaşında!

SPOR 01.07.2020 - 12:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Taraftar Grubu, Grup Kara Ordu 1 Yaşında!

Yukatel Denizlispor’un çiçeği burnunda taraftar grubu, Grup Kara Ordu 1 yaşına girdi.  Grup Kara Ordu, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin’in katılımıyla kuruluşunun 1. yılını kutladı.   Denizlispor’un etkili taraftar gruplarından olan Grup Kara Ordu, kuruluşunun 1’inci yılını dün Atatürk Parkı’nda kutladı. Kutlamalara, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, Yönetim Kurulu üyeleri ve Grup Kara Ordu üyeleri katıldı.     Tanju Bayındır ve Murat Akarın Grup liderliğini yaptığı Grup Kara Ordu,  düzenlenen kutlamalarda 1’inci yılını, yaptırdıkları Denizlispor logolu pasta keserek kutladı. Neşeli geçen kutlamalarda grup üyeleri meşaleler yaktı, Denizlispor lehine tezahüratlar yaptı.     Yeşil-Siyahlı taraftar grubu,  Grup Kara Ordu grup liderleri, Tanju Bayındır ve Murat Akar, 1. yaş gününde grup üyeleri ile bir araya gelerek düzenlen etkinlikten memnun olduklarını, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Başkan Ali Çetin,  Yönetim Kurulu üyeleri ve cefakar taraftar grubu üyelerine teşekkür ettiler. 500’ü aşkın üyeye sahip olan Grup Kara Ordu, gün geçtikçe sayılarının çoğalarak arttığı belirtildi.      

Yukatel Denizlispor’un çiçeği burnunda taraftar grubu, Grup Kara Ordu 1 yaşına girdi.  Grup Kara Ordu, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin’in katılımıyla kuruluşunun 1. yılını kutladı.

 

Denizlispor’un etkili taraftar gruplarından olan Grup Kara Ordu, kuruluşunun 1’inci yılını dün Atatürk Parkı’nda kutladı. Kutlamalara, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, Yönetim Kurulu üyeleri ve Grup Kara Ordu üyeleri katıldı.

 

 

Tanju Bayındır ve Murat Akarın Grup liderliğini yaptığı Grup Kara Ordu,  düzenlenen kutlamalarda 1’inci yılını, yaptırdıkları Denizlispor logolu pasta keserek kutladı. Neşeli geçen kutlamalarda grup üyeleri meşaleler yaktı, Denizlispor lehine tezahüratlar yaptı.

 

 

Yeşil-Siyahlı taraftar grubu,  Grup Kara Ordu grup liderleri, Tanju Bayındır ve Murat Akar, 1. yaş gününde grup üyeleri ile bir araya gelerek düzenlen etkinlikten memnun olduklarını, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Başkan Ali Çetin,  Yönetim Kurulu üyeleri ve cefakar taraftar grubu üyelerine teşekkür ettiler. 500’ü aşkın üyeye sahip olan Grup Kara Ordu, gün geçtikçe sayılarının çoğalarak arttığı belirtildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.