Denizlispor Taraftarı Formasını Seçiyor!

SPOR 16.06.2017 - 13:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Taraftarı Formasını Seçiyor!

Denizlispor 2017-2018 sezonunda kullanacak olduğu formasının seçimini taraftarları ile birlikte yapıyor.

Denizlispor 2017-2018 sezonunda kullanacak olduğu  formasını #BenceDenizlisporForması hashtag'i altında seçiyor. Yeşil siyahlı ekip en çok ilgi gören 5 tasarımı taraftarının beğenisine sunuluyor.   Denizlispor resmi sayfasından paylaştığı formaların seçimi için taraftarlarını en beğendiği tasarıma yorum yaparak Denizlispor'un 2017-2018 sezonunda giyeceği formayı taraftarları eşliğinde belirlemeyi hedefliyor.   Denizlispor aynı zamanda diğer çok beğenilen forma tasarımlarının mağazada satışa sunulmak üzere bastırılacağını duyurdu.   Denizlispor 2017-2018 sezonunda kullanacak olduğu formalar ve kamp ekipmanları için Barex firması ile sponsorluk anlaşması yapmıştı. Barex firmasının tasarımını yaptığı formalardan 5  adet formanın seçimini takım taraftarlarının beğenisine sunarak belirlenmesi karara alındı.  
Denizlispor 2017-2018 sezonunda kullanacak olduğu formasının seçimini taraftarları ile birlikte yapıyor.

Denizlispor 2017-2018 sezonunda kullanacak olduğu  formasını #BenceDenizlisporForması hashtag'i altında seçiyor. Yeşil siyahlı ekip en çok ilgi gören 5 tasarımı taraftarının beğenisine sunuluyor.

 

Denizlispor resmi sayfasından paylaştığı formaların seçimi için taraftarlarını en beğendiği tasarıma yorum yaparak Denizlispor'un 2017-2018 sezonunda giyeceği formayı taraftarları eşliğinde belirlemeyi hedefliyor.

 

Denizlispor aynı zamanda diğer çok beğenilen forma tasarımlarının mağazada satışa sunulmak üzere bastırılacağını duyurdu.

 

Denizlispor 2017-2018 sezonunda kullanacak olduğu formalar ve kamp ekipmanları için Barex firması ile sponsorluk anlaşması yapmıştı. Barex firmasının tasarımını yaptığı formalardan 5  adet formanın seçimini takım taraftarlarının beğenisine sunarak belirlenmesi karara alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.