Denizlispor taraftarıda futbolcular gibi

SPOR 31.03.2017 - 15:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor taraftarıda futbolcular gibi

Denizlispor’un Pazar günü saat 13.00’te ağırlayacağı Altınordu karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu.

Denizlispor yönetimi bilet fiyatlarını daha önce de uygulandığı gibi aynı tuttu. Tüm tribünleri 10 TL olarak belirleyen yeşil siyahlı kurmaylar, kale arkalarını ise 5 TL olarak açıkladı. Tesislerde çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren horozlar ise 3 puan için Denizlililere ve taraftarlara güvence verdi. Bu arada taraftarlar da futbolcular gibi maça hazırlık yapıyor. Denizlispor taraftarları bu maçta yer almak için her hafta olduğu gibi sosyal medya aracılığıyla maçın daha erken saatlerinde belli yerlerde buluşma noktası belirledi.     Denizlispor teknik direktörü Ali Tandoğan ise, ligde 9 hafta kaldığını artık alınan sonuçların telafisi olmadığını hatırlatarak, “En az hata yapan ligi en iyi yerde bitirecektir. Bizim gayemiz ligi Denizlispor’un layık olduğu yerde bitirmek. altınordu maçını kazanmak istiyoruz” diye konuştu.      
Denizlispor’un Pazar günü saat 13.00’te ağırlayacağı Altınordu karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu.

Denizlispor yönetimi bilet fiyatlarını daha önce de uygulandığı gibi aynı tuttu. Tüm tribünleri 10 TL olarak belirleyen yeşil siyahlı kurmaylar, kale arkalarını ise 5 TL olarak açıkladı. Tesislerde çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren horozlar ise 3 puan için Denizlililere ve taraftarlara güvence verdi. Bu arada taraftarlar da futbolcular gibi maça hazırlık yapıyor. Denizlispor taraftarları bu maçta yer almak için her hafta olduğu gibi sosyal medya aracılığıyla maçın daha erken saatlerinde belli yerlerde buluşma noktası belirledi.

 

 

Denizlispor teknik direktörü Ali Tandoğan ise, ligde 9 hafta kaldığını artık alınan sonuçların telafisi olmadığını hatırlatarak, “En az hata yapan ligi en iyi yerde bitirecektir. Bizim gayemiz ligi Denizlispor’un layık olduğu yerde bitirmek. altınordu maçını kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.