Denizlispor taraftarını geri istiyor

SPOR 24.12.2016 - 13:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor taraftarını geri istiyor

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor taraftarını geri istiyor

Denizlispor Yönetim Kurulu adına Mali, Hukuki ve Basından Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, kulübün resmi sosyal medya hesabından bir bilidir yayınladı.   Yapılan bildiride," Giresun maçı bizim için çok büyük önem arz etmektedir. Başta taraftarımız olmak üzere tüm camiamızın desteğine ihtiyacımız var. Bu maç ile birlikte iç sahamızda yaşanan kötü gidişata son vermek istiyoruz. Sezon genelinde taraftar desteğimiz oldukça düşük seyretti.   Yavaş yavaş ileride telafisi zor olan maçlar başlamıştır. Bu zorluklarla mücadele edecek taraftara ve takıma sahibiz.Futbolcularımız kendi sahamızda avantajlı olması gerekirken kısmi bazı kişiler tarafından yapılan haksız eleştiriler ve kötü tezahüratlar nedeniyle dezavantajlı duruma düşmektedir.   Denizlispor’umuzun başarılı yıllarında maçı anlatan spikerler “EŞİ BENZERİ OLMAYAN DENİZLİSPOR TARAFTARI” derdi. Biz bu taraftarımızı geri istiyoruz.   ÖZÜR DİLİYORUZ Önceki günlerde, rahmetli Fatih Eroğlu ile ilgili sosyal medya hesabımızdan yapılan taziye mesajının kaldırılması ile ilgili olarak ise; bizim taraftarlarımıza karşı olumsuz hiç bir düşüncemiz olamaz. Fatih Eroğlu’na Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysek siz taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Burada asıl problem ve karşı olduğumuz şey izinsiz yapılan paylaşımlardır. Aynı gün izinsiz başka paylaşımlarda yapılmış ve asıl problemi bu paylaşımlar oluşturmuştur.   KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.    
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor taraftarını geri istiyor

Denizlispor Yönetim Kurulu adına Mali, Hukuki ve Basından Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, kulübün resmi sosyal medya hesabından bir bilidir yayınladı.

 

Yapılan bildiride," Giresun maçı bizim için çok büyük önem arz etmektedir. Başta taraftarımız olmak üzere tüm camiamızın desteğine ihtiyacımız var. Bu maç ile birlikte iç sahamızda yaşanan kötü gidişata son vermek istiyoruz. Sezon genelinde taraftar desteğimiz oldukça düşük seyretti.

 

Yavaş yavaş ileride telafisi zor olan maçlar başlamıştır. Bu zorluklarla mücadele edecek taraftara ve takıma sahibiz.Futbolcularımız kendi sahamızda avantajlı olması gerekirken kısmi bazı kişiler tarafından yapılan haksız eleştiriler ve kötü tezahüratlar nedeniyle dezavantajlı duruma düşmektedir.

 

Denizlispor’umuzun başarılı yıllarında maçı anlatan spikerler “EŞİ BENZERİ OLMAYAN DENİZLİSPOR TARAFTARI” derdi. Biz bu taraftarımızı geri istiyoruz.

 

ÖZÜR DİLİYORUZ

Önceki günlerde, rahmetli Fatih Eroğlu ile ilgili sosyal medya hesabımızdan yapılan taziye mesajının kaldırılması ile ilgili olarak ise; bizim taraftarlarımıza karşı olumsuz hiç bir düşüncemiz olamaz. Fatih Eroğlu’na Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysek siz taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Burada asıl problem ve karşı olduğumuz şey izinsiz yapılan paylaşımlardır. Aynı gün izinsiz başka paylaşımlarda yapılmış ve asıl problemi bu paylaşımlar oluşturmuştur.

 

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.