Denizlispor taraftarlarından Yücel İldiz tepkisi

SPOR 09.10.2019 - 10:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor taraftarlarından Yücel İldiz tepkisi

Yukatel Denizlispor Kulübü tarafından dün yapılan açıklama ile adeta şok yaşandı. Teknik Direktör Yücel İldiz’in tek taraflı kulüp yönetimi tarafından sözleşmesi fesih edilmesi üzerine taraftarlardan tepki geldi.    Yukatel Denizlispor’un 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmasında büyük emeği olan Yücel İldiz ile son haftalarda alınan sonuçlar nedeniyle yollarını ayırdı.  Kulüp Yönetimi tarafından takımın durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra alınan kötü sonuçların faturası Teknik adam Yücel İldiz’e kesilerek tek taraflı sözleşmesi fesih edildi.   Kulübün resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurduğu karara taraftarlardan ve futbolseverlerden tepki yağdı. Kulüp tarafından yapılan paylaşımda, “Teknik Direktörümüz Yücel İldiz’in sözleşmesinin tek taraflı olarak kulübümüzce fesih edilmesine karar verilmiştir. Takımımızı Süper Lig'e yükseltme başarısını gösteren Yücel İldiz ve değerli ekibine yürekten teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.   Yapılan paylaşımın altına yüzlerce taraftar ve futbolsever tarafından yorumlar yapıldı. Yapılan yorumların çoğunda Yücel İldiz’e haksızlık yapıldığını, alınan kararın yanlış olduğu ifadelerine yer verilirken, İldiz’e destek verdi.   Yukatel Denizlispor tarafından Yücel İldiz ile yollarını ayırdığının açıklamasının ardından yapılan son paylaşımda ise, “Takımımız bugün kulüp antrenörlerimiz Levent Kartop ve Bilal Utku Alemdaroğlu'nun gözetiminde gerçekleştirdiği antrenman ile Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı” duyurusunu yaptı. Teknik adam Yücel İldiz’in boşaldığı yerine kimin geleceği ise merakla bekleniyor.   İşte bazı taraftarların Yücel İldiz kararına verdikleri tepkiler;    

Yukatel Denizlispor Kulübü tarafından dün yapılan açıklama ile adeta şok yaşandı. Teknik Direktör Yücel İldiz’in tek taraflı kulüp yönetimi tarafından sözleşmesi fesih edilmesi üzerine taraftarlardan tepki geldi.

 

 Yukatel Denizlispor’un 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmasında büyük emeği olan Yücel İldiz ile son haftalarda alınan sonuçlar nedeniyle yollarını ayırdı.  Kulüp Yönetimi tarafından takımın durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra alınan kötü sonuçların faturası Teknik adam Yücel İldiz’e kesilerek tek taraflı sözleşmesi fesih edildi.

 

Kulübün resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurduğu karara taraftarlardan ve futbolseverlerden tepki yağdı. Kulüp tarafından yapılan paylaşımda, “Teknik Direktörümüz Yücel İldiz’in sözleşmesinin tek taraflı olarak kulübümüzce fesih edilmesine karar verilmiştir. Takımımızı Süper Lig'e yükseltme başarısını gösteren Yücel İldiz ve değerli ekibine yürekten teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

 

Yapılan paylaşımın altına yüzlerce taraftar ve futbolsever tarafından yorumlar yapıldı. Yapılan yorumların çoğunda Yücel İldiz’e haksızlık yapıldığını, alınan kararın yanlış olduğu ifadelerine yer verilirken, İldiz’e destek verdi.

 

Yukatel Denizlispor tarafından Yücel İldiz ile yollarını ayırdığının açıklamasının ardından yapılan son paylaşımda ise, “Takımımız bugün kulüp antrenörlerimiz Levent Kartop ve Bilal Utku Alemdaroğlu'nun gözetiminde gerçekleştirdiği antrenman ile Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı” duyurusunu yaptı. Teknik adam Yücel İldiz’in boşaldığı yerine kimin geleceği ise merakla bekleniyor.

 

İşte bazı taraftarların Yücel İldiz kararına verdikleri tepkiler;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.