Denizlispor tecrübeli kaleci Cenk Gönen ile anlaştı

SPOR 12.08.2020 - 17:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor tecrübeli kaleci Cenk Gönen ile anlaştı

Yukatel Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Süper Lig’in yeni sezonunda Denizlispor’un kalesini koruyacak Cenk Gönen ile anlaştı.   2005 Yılında Göztepe’den Denizlispor’a transfer olan ve 5 sezon forma giyen Cenk Gönen, daha sonra Beşiktaş ve Galatasaray’da oynadıktan sonra İspanya’nın Malaga takımına transfer oldu. Geçen sezon Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor’un formasını giyen 32 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, 10 yıl sonra yuvaya döndü.   Haluk Ulusoy Tesislerinde düzenlenen imza töreninde 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan Cenk Gönen, yeniden Denizlispor’da forma giyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. İmza töreninde konuşan Sportif Direktör Burak Özsaraç, “Yeni sezon öncesi hem iç hem de dış transferde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Cenk Gönen’in tecrübesiyle takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kendisine yeniden yuvaya hoş geldin diyor, anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yukatel Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Süper Lig’in yeni sezonunda Denizlispor’un kalesini koruyacak Cenk Gönen ile anlaştı.

 

2005 Yılında Göztepe’den Denizlispor’a transfer olan ve 5 sezon forma giyen Cenk Gönen, daha sonra Beşiktaş ve Galatasaray’da oynadıktan sonra İspanya’nın Malaga takımına transfer oldu. Geçen sezon Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor’un formasını giyen 32 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, 10 yıl sonra yuvaya döndü.

 

Haluk Ulusoy Tesislerinde düzenlenen imza töreninde 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan Cenk Gönen, yeniden Denizlispor’da forma giyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. İmza töreninde konuşan Sportif Direktör Burak Özsaraç, “Yeni sezon öncesi hem iç hem de dış transferde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Cenk Gönen’in tecrübesiyle takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kendisine yeniden yuvaya hoş geldin diyor, anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.