Denizlispor Teknik Direktör konusunda Yalçın Koşukavak ile anlaşamadı...

SPOR 11.10.2018 - 13:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Teknik Direktör konusunda Yalçın Koşukavak ile anlaşamadı...

Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Denizlispor'da Teknik Direktör arayışları hız kesmeden sürüyor.   Lige verilen milli maç arasında Teknik Direktörünü bir an belli etmeyi hedefleyen yönetim Asbaşkan Ali Fırat nezninde adaylar ile görüşmelerini sürdürüyor.   Teknik direktör Osman Özköylü'yle yollarını ayıran Denizlispor, anlaşmak istediği hocaları bir türlü ikna edemedi. İlk etapta isimleri gündeme gelen Ali Tandoğan ve Koray Palaz gibi alternatiflerin yerine Play-Off hattındaki takımı daha önce liglerde şampiyonluk yaşamış, tecrübeli bir teknik direktöre emanet etmek isteyen Horozlar, Yalçın Koşukavak, İrfan Buz, Oğuz Çetin gibi isimleri ikna edemedi. Yönetimin gündemindeki Mehmet Altıparmak, Gazişehir Gaziantep'le anlaştı. Listesinde Metin Diyadin, Yücel İldiz, Ümit Özat, Engin Korukır, Abdullah Ercan, Timuçin Beyazıt, Bülent Ertuğrul gibi adaylar da bulunan Denizlispor, takımı yarışta iyi bir konumda tutacak, yönetimle Özköylü gibi sorun yaşamayacak en doğru ismi en kısa sürede bulmaya çalışıyor.       Öte yandan yeşil siyahlılar ligin 9. haftasında 19 Eylül Cuma günü sahasında oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarına başladı.  

Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Denizlispor'da Teknik Direktör arayışları hız kesmeden sürüyor.

 

Lige verilen milli maç arasında Teknik Direktörünü bir an belli etmeyi hedefleyen yönetim Asbaşkan Ali Fırat nezninde adaylar ile görüşmelerini sürdürüyor.

 

Teknik direktör Osman Özköylü'yle yollarını ayıran Denizlispor, anlaşmak istediği hocaları bir türlü ikna edemedi. İlk etapta isimleri gündeme gelen Ali Tandoğan ve Koray Palaz gibi alternatiflerin yerine Play-Off hattındaki takımı daha önce liglerde şampiyonluk yaşamış, tecrübeli bir teknik direktöre emanet etmek isteyen Horozlar, Yalçın Koşukavak, İrfan Buz, Oğuz Çetin gibi isimleri ikna edemedi.

Yönetimin gündemindeki Mehmet Altıparmak, Gazişehir Gaziantep'le anlaştı. Listesinde Metin Diyadin, Yücel İldiz, Ümit Özat, Engin Korukır, Abdullah Ercan, Timuçin Beyazıt, Bülent Ertuğrul gibi adaylar da bulunan Denizlispor, takımı yarışta iyi bir konumda tutacak, yönetimle Özköylü gibi sorun yaşamayacak en doğru ismi en kısa sürede bulmaya çalışıyor.
 

    Öte yandan yeşil siyahlılar ligin 9. haftasında 19 Eylül Cuma günü sahasında oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarına başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.