Denizlispor Teknik Direktörü İldiz 'Süper Lig'e Ulaşacak'

SPOR 05.02.2019 - 18:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Teknik Direktörü İldiz 'Süper Lig'e Ulaşacak'

Denizlispor’u zirveye taşıyan Teknik Direktör Yücel İldiz “Denizlispor her türlü zorluk ve engeli aşıp şehrin çok özlediği Süper Lig’e ulaşacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.     Denizlispor pazar günü sahasında konuk edeceği Altınordu maçı hazırlıklarına başladı.Denizlispor'da sakatlığı süren Muhammet Himmet ve babasını kaybeden Kehinde antrenmanda yer almadı.   Gençlerbirliği’nin 2 puan önünde 43 puanla zirvede yer alan Denizlispor’un başarılı hocası Yücel İldiz, “Futbolcularım son derece uyumlu ve huzurlu. Tamamı hedefe odaklanmış disiplin, özen hamili, doğru yapıdaki gençler” dedi ve ekledi: “Bulunduğumuz yerin fotoğrafına baktığınızda; futbolcularımın ve yönetimimizin büyük özveri, yiğit yüreklerinin katkısını göreceksiniz zaten.”dedi.   Futbolcularım şampiyonluk ışığını verdi diyen İldiz  "Taraftarlarımız güvenini, desteğini eksik etmesin. Denizlispor’a destek olan herkese sonsuz teşekkürler ve şükran duygularımı gönderiyorum. Şehrin sevdasına ve olumlu tanıtımına büyük vesile olan Denizlispor’a, hiçbir Denizlili iş insanının da, duyarsız kalmamasını temenni ediyorum.” dedi.

Denizlispor’u zirveye taşıyan Teknik Direktör Yücel İldiz “Denizlispor her türlü zorluk ve engeli aşıp şehrin çok özlediği Süper Lig’e ulaşacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

 

Denizlispor pazar günü sahasında konuk edeceği Altınordu maçı hazırlıklarına başladı.Denizlispor'da sakatlığı süren Muhammet Himmet ve babasını kaybeden Kehinde antrenmanda yer almadı.

 

Gençlerbirliği’nin 2 puan önünde 43 puanla zirvede yer alan Denizlispor’un başarılı hocası Yücel İldiz, “Futbolcularım son derece uyumlu ve huzurlu. Tamamı hedefe odaklanmış disiplin, özen hamili, doğru yapıdaki gençler” dedi ve ekledi: “Bulunduğumuz yerin fotoğrafına baktığınızda; futbolcularımın ve yönetimimizin büyük özveri, yiğit yüreklerinin katkısını göreceksiniz zaten.”dedi.

 

Futbolcularım şampiyonluk ışığını verdi diyen İldiz  "Taraftarlarımız güvenini, desteğini eksik etmesin. Denizlispor’a destek olan herkese sonsuz teşekkürler ve şükran duygularımı gönderiyorum. Şehrin sevdasına ve olumlu tanıtımına büyük vesile olan Denizlispor’a, hiçbir Denizlili iş insanının da, duyarsız kalmamasını temenni ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.