Denizlispor Teknik Direktörü Özdilek: "Bugün 3 Puanı Alabilirdik"

SPOR 08.12.2019 - 22:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Teknik Direktörü Özdilek: "Bugün 3 Puanı Alabilirdik"

Süper Lig'in 14. haftada 1-1'lik skorla berabera kaldıkları Medipol Başakşehir maçını değerlendiren Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "90+5'te yakalanan çok net pozisyonun gole çevirseydik Bugün 3 puanı alabilirdik" dedi.     Maçın ilk 10-15 dakikasına kadar baskılı oynadıklarını belirten Özdilek, "Bu dakikalarda pozisyonlar yakaladık. Orada golü bulabilir miydik? Doğru tercihleri yapsak evet belki olabilirdi. Ama 15'inci dakikadan sonra rakip tabi, oynama alışkanlığının da çok yüksek olmasından dolayı topa biraz daha hakim oldu. İki tane çıkarken top kaptırdık, özellikle birinci ve ikinci bölgede onların dönüşünde bir tanesi direkten döndü. Ama genel hatlarıyla bakıldığı zaman dengeli gibi bir oyun görünüyor.   GOLDEN SONRA ÇABUK REAKSİYON VERDİK   İkinci yarı golü yedikten sonra çok çabuk reaksiyon verdiklerine dikkat çeken Özdilek, "Golden sonrada tamamen oyunun hakimi olduk. Özellikle seyircinin o süreçteki oyuna müdahale olması pozitif anlamda bizi ve takımın oyun anlayışını ve gücünü biraz daha yukarı çıkardı. 90+5'te çok net bir pozisyon yakaladık. Bugün 3 puanı da alabilirdik. Ama reel itibari ile bakıldığı zaman 1-1 dengeli bir skor gibi görünüyor. Maçın çünkü gelgitlerinin fazla olduğu bir müsabaka oldu. Rakipte kazanabilirdi, bizde kazanabilirdik ama genel hatlarıyla oyundan, mücadeleden, iştahtan, coşkudan ve gol yedikten sonraki reaksiyon vermeden takımım adına çok mutluyum. Daha da iyi olacağız ve ben tüm oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.  

Süper Lig'in 14. haftada 1-1'lik skorla berabera kaldıkları Medipol Başakşehir maçını değerlendiren Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "90+5'te yakalanan çok net pozisyonun gole çevirseydik Bugün 3 puanı alabilirdik" dedi.

 

 

Maçın ilk 10-15 dakikasına kadar baskılı oynadıklarını belirten Özdilek, "Bu dakikalarda pozisyonlar yakaladık. Orada golü bulabilir miydik? Doğru tercihleri yapsak evet belki olabilirdi. Ama 15'inci dakikadan sonra rakip tabi, oynama alışkanlığının da çok yüksek olmasından dolayı topa biraz daha hakim oldu. İki tane çıkarken top kaptırdık, özellikle birinci ve ikinci bölgede onların dönüşünde bir tanesi direkten döndü. Ama genel hatlarıyla bakıldığı zaman dengeli gibi bir oyun görünüyor.


 

GOLDEN SONRA ÇABUK REAKSİYON VERDİK

 

İkinci yarı golü yedikten sonra çok çabuk reaksiyon verdiklerine dikkat çeken Özdilek, "Golden sonrada tamamen oyunun hakimi olduk. Özellikle seyircinin o süreçteki oyuna müdahale olması pozitif anlamda bizi ve takımın oyun anlayışını ve gücünü biraz daha yukarı çıkardı. 90+5'te çok net bir pozisyon yakaladık. Bugün 3 puanı da alabilirdik. Ama reel itibari ile bakıldığı zaman 1-1 dengeli bir skor gibi görünüyor. Maçın çünkü gelgitlerinin fazla olduğu bir müsabaka oldu. Rakipte kazanabilirdi, bizde kazanabilirdik ama genel hatlarıyla oyundan, mücadeleden, iştahtan, coşkudan ve gol yedikten sonraki reaksiyon vermeden takımım adına çok mutluyum. Daha da iyi olacağız ve ben tüm oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.