Denizlispor Tesisleri Yenilenecek

SPOR 09.12.2016 - 15:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Tesisleri Yenilenecek

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor Tesisleri Yenilenecek

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde devre arasında tadilata gidilmesi planlanıyor.   Salon, odalar ve katların yeniden elden geçirilmesi gerektiğini düşünen ve bu konuda şimdiden çalışma yapan Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Selvi ile Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra adım atmayı planladıklarını söyledi. İki ünlü inşaat firmasının da yönetim kurulu başkanı olan Selvi ve Fırat, "Futbolcu, teknik heyet ve yönetimde bulunan arkadaşlarımızın tesislerde sıkıntı çekmemesi ve daha da düzenli bir hale getirmek amacıyla böyle bir şey düşündük.   Bu konuda bizlere izin verilirse maliyeti ne olursa olsun devre arasında tadilat yapmayı düşünüyoruz. Bizim yapacağımız küçük düzenlemeler ileride gelecek yönetimler açısından da iyi olacağını düşünüyoruz" dediler. 
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor Tesisleri Yenilenecek

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde devre arasında tadilata gidilmesi planlanıyor.

 

Salon, odalar ve katların yeniden elden geçirilmesi gerektiğini düşünen ve bu konuda şimdiden çalışma yapan Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Selvi ile Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra adım atmayı planladıklarını söyledi. İki ünlü inşaat firmasının da yönetim kurulu başkanı olan Selvi ve Fırat, "Futbolcu, teknik heyet ve yönetimde bulunan arkadaşlarımızın tesislerde sıkıntı çekmemesi ve daha da düzenli bir hale getirmek amacıyla böyle bir şey düşündük.

 

Bu konuda bizlere izin verilirse maliyeti ne olursa olsun devre arasında tadilat yapmayı düşünüyoruz. Bizim yapacağımız küçük düzenlemeler ileride gelecek yönetimler açısından da iyi olacağını düşünüyoruz" dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.