Denizlispor, Tolgahan Acar’ı renklerine bağladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2019 - 19:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor, Tolgahan Acar’ı renklerine bağladı

Denizli'de önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Denizlispor, geçtiğimiz sezon Sivaspor’da forma giyen Tolgahan Acar’ı renklerine bağladı.  Süper Lig’de güçlü bir kadroyla mücadele etmenin hazırlıklarını sürdüren Denizlispor, Cristian Sapunaru ve Tiago Lopes'in ardından Sivasspor forması giyen 33 yaşındaki kaleci Tolgahan Acar ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı. Acar için Haluk Ulusoy Tesisleri'nde imza töreni düzenledi. Denizlispor'u hedefleri olan bir kulüp olduğu için tercih ettiğini belirten tecrübeli kaleci, “Başkanımızın ve kulübümüzün hedefleri doğrultusunda çalışmalarımı sürdüreceğim. Adam Stachowiak bu takımda geçtiğimiz yıl şampiyonluk yaşamış bir kaleci. Kendisine saygı duyuyorum. Ben de 2 yıldır Süper Lig'de forma giyen bir kaleciyim. Önemli bir deneyim kazandım. Önemli olan takımdaki rekabettir. Bu rekabette iyi olan da formayı alır" dedi.  Denizlispor Başkanı Ali Çetin ise şunları söyledi:  "Tolgahan'a çok güveniyoruz. Artık kalemiz emin ellerde. Belirttiğimiz ilk 5 hedefine emin adımlarla gidebilmek için takımımızı güçlendirmeye devam edeceğiz."   

Denizli'de önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Denizlispor, geçtiğimiz sezon Sivaspor’da forma giyen Tolgahan Acar’ı renklerine bağladı. 


Süper Lig’de güçlü bir kadroyla mücadele etmenin hazırlıklarını sürdüren Denizlispor, Cristian Sapunaru ve Tiago Lopes'in ardından Sivasspor forması giyen 33 yaşındaki kaleci Tolgahan Acar ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı. Acar için Haluk Ulusoy Tesisleri'nde imza töreni düzenledi. Denizlispor'u hedefleri olan bir kulüp olduğu için tercih ettiğini belirten tecrübeli kaleci, “Başkanımızın ve kulübümüzün hedefleri doğrultusunda çalışmalarımı sürdüreceğim. Adam Stachowiak bu takımda geçtiğimiz yıl şampiyonluk yaşamış bir kaleci. Kendisine saygı duyuyorum. Ben de 2 yıldır Süper Lig'de forma giyen bir kaleciyim. Önemli bir deneyim kazandım. Önemli olan takımdaki rekabettir. Bu rekabette iyi olan da formayı alır" dedi. 


Denizlispor Başkanı Ali Çetin ise şunları söyledi: 
"Tolgahan'a çok güveniyoruz. Artık kalemiz emin ellerde. Belirttiğimiz ilk 5 hedefine emin adımlarla gidebilmek için takımımızı güçlendirmeye devam edeceğiz." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.