Denizlispor Trabzonspor Hazırlıklarına Başladı

SPOR 11.12.2019 - 13:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Trabzonspor Hazırlıklarına Başladı

Takımımız, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 15. hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.   Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanımız fitness salonu ile başlarken sahada yapılan koşu çalışmaları ile sona erdi.     Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Cristian Sapunaru, tedavi sürecinin devam etmesi nedeniyle takımdan ayrı çalışırken,  Modou Barrow ise babalık iznine devam etti.  

Takımımız, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 15. hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

 

Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanımız fitness salonu ile başlarken sahada yapılan koşu çalışmaları ile sona erdi.

 

 

Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Cristian Sapunaru, tedavi sürecinin devam etmesi nedeniyle takımdan ayrı çalışırken,  Modou Barrow ise babalık iznine devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.