Denizlispor Trabzonspor hazırlıklarını tamamladı

SPOR 15.01.2020 - 12:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Trabzonspor hazırlıklarını tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk karşılaşmasında Trabzonspor'a konuk olacak olan Yukatel Denizlispor bugün gerçekleşen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.   Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken top kapma ve pas çalışması ile sona erdi. Denizlispor kafilesi bugün karayolu ile İzmir’e gittikten sonra havayolu ile Trabzon’a geçecek.   Denizlispor’un Trabzonspor kamp kafilesi şu şekilde : Adam Stachowiak, Tolgahan Acar, Hüseyin Altıntaş, Tiago Lopes, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Olcay Şahan, Hadi Sacko, Kibong Mbamba, Sedat Şahintürk, Radoslaw Murawski, Recep Niyaz, Kadir Kurt, Oscar Estupinan, Hugo Rodallega, Muhammeet Özkal, Asım Aksungur, Alihan Kalkan, Ismail Aissati   Isaac Sackey ve Zakarya Bergdich sakatlıkları nedeniyle deplasman kafilesinde yer almıyor.  

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk karşılaşmasında Trabzonspor'a konuk olacak olan Yukatel Denizlispor bugün gerçekleşen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.

 

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken top kapma ve pas çalışması ile sona erdi. Denizlispor kafilesi bugün karayolu ile İzmir’e gittikten sonra havayolu ile Trabzon’a geçecek.

 

Denizlispor’un Trabzonspor kamp kafilesi şu şekilde :

Adam Stachowiak, Tolgahan Acar, Hüseyin Altıntaş, Tiago Lopes, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Olcay Şahan, Hadi Sacko, Kibong Mbamba, Sedat Şahintürk, Radoslaw Murawski, Recep Niyaz, Kadir Kurt, Oscar Estupinan, Hugo Rodallega, Muhammeet Özkal, Asım Aksungur, Alihan Kalkan, Ismail Aissati

 

Isaac Sackey ve Zakarya Bergdich sakatlıkları nedeniyle deplasman kafilesinde yer almıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.