Denizlispor Trabzonspor Maçının Taktisel Çalışmasını Yaptı

SPOR 14.12.2019 - 13:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Trabzonspor Maçının Taktisel Çalışmasını Yaptı

Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, sabah saatlerinde gerçekleştirdiği taktiksel antrenman ile tamamladı.   Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek yönetimindeki antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Sakatlığı devam eden Cristian Sapunaru takımdan ayrı çalıştı. Denizlispor, yarın gerçekleştireceği ter idmanı ile Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.      

Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, sabah saatlerinde gerçekleştirdiği taktiksel antrenman ile tamamladı.

 

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek yönetimindeki antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Sakatlığı devam eden Cristian Sapunaru takımdan ayrı çalıştı. Denizlispor, yarın gerçekleştireceği ter idmanı ile Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.