Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor

SPOR 08.01.2018 - 17:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor

Denizlispor’dan yapılan açıklamada; Transfer çalışmalarının devam ettiği, transfer çalışmaları neticesinde kiralık olarak anlaşmaya varılan Canberk Aydın ve Alperen Babacan kampa katılarak takımla birlikte çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.   Yapılan açıklamada; Anlaşmaya varılan ve isimleri açıklanmayan2 futbolcunun ise kamp yapılan otele gelerek takım ve teknik heyetle tanıştığı ifade edildi. Bu iki futbolcunun takımları ile yaşadıkları sorunları halletmeleri için 3 gün izin verildiği söylendi.   Yurtdışından gelmesini beklenilen yabancı futbolcunun ise yarın Türkiye’ye gelerek Denizlispor kampına dahil olması bekleniliyor.   Denizlispor Yönetimi, transfer çalışmalarında hedeflenilen 8 futbolcudan 5 tanesi ile şuan anlaşmaya varıldığı, aynı zamanda, taraftarın Denizlispor’da görmeyi çok istediği 2 futbolcu ile temaslarının sürdüğü aktarıldı. Bu oyuncular ile ilgili gerekli bilgi ilerleyen günlerde netleşeceği ve açıklanacağı belirtildi.

Denizlispor’dan yapılan açıklamada; Transfer çalışmalarının devam ettiği, transfer çalışmaları neticesinde kiralık olarak anlaşmaya varılan Canberk Aydın ve Alperen Babacan kampa katılarak takımla birlikte çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

 

Yapılan açıklamada; Anlaşmaya varılan ve isimleri açıklanmayan2 futbolcunun ise kamp yapılan otele gelerek takım ve teknik heyetle tanıştığı ifade edildi. Bu iki futbolcunun takımları ile yaşadıkları sorunları halletmeleri için 3 gün izin verildiği söylendi.

 

Yurtdışından gelmesini beklenilen yabancı futbolcunun ise yarın Türkiye’ye gelerek Denizlispor kampına dahil olması bekleniliyor.

 

Denizlispor Yönetimi, transfer çalışmalarında hedeflenilen 8 futbolcudan 5 tanesi ile şuan anlaşmaya varıldığı, aynı zamanda, taraftarın Denizlispor’da görmeyi çok istediği 2 futbolcu ile temaslarının sürdüğü aktarıldı. Bu oyuncular ile ilgili gerekli bilgi ilerleyen günlerde netleşeceği ve açıklanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.