Denizlispor-Ümraniyespor deplasmanında puan alamadı

SPOR 25.09.2017 - 18:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor-Ümraniyespor deplasmanında puan alamadı

TFF 1 Lig’in 6. haftasında Ümraniyespor deplasmanına büyük umutlarla çıkan Denizlispor sahada 4-2 mağlup ayrıldı.   Ziraat Türkiye Kupası’nda Düzcespor’u yenerek bir üst tura çıkan Denizlispor Ümraniyespor deplasmanına umutlu gitmişti. Ligin başından beri şansızlıklara boyun eğen Denizlispor İstanbul’dan puansız döndü.   Ev sahibi ekibin golleri 13, 29 ve 89. Dakikada Jean-Armel Drole, 72. Dakikada İbrahim Akdağ Kaydetti. Denizlispor’un gollerini ise 45. Dakikada Hüseyin Üner ve yine 45. Dakikada Ziya Alkurt attı.   Bu galibiyetin ardından TFF 1 Lig’de Ümraniyespor puanını 13 ‘e çıkarırken, Denizlispor 1 puanda kaldı.   Denizlispor gelecek hafta Gazişehir Gaziantep FK ile karşılaşacak. Ümraniyespor ise Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 1 Lig’in 6. haftasında Ümraniyespor deplasmanına büyük umutlarla çıkan Denizlispor sahada 4-2 mağlup ayrıldı.

 

Ziraat Türkiye Kupası’nda Düzcespor’u yenerek bir üst tura çıkan Denizlispor Ümraniyespor deplasmanına umutlu gitmişti. Ligin başından beri şansızlıklara boyun eğen Denizlispor İstanbul’dan puansız döndü.

 

Ev sahibi ekibin golleri 13, 29 ve 89. Dakikada Jean-Armel Drole, 72. Dakikada İbrahim Akdağ Kaydetti. Denizlispor’un gollerini ise 45. Dakikada Hüseyin Üner ve yine 45. Dakikada Ziya Alkurt attı.

 

Bu galibiyetin ardından TFF 1 Lig’de Ümraniyespor puanını 13 ‘e çıkarırken, Denizlispor 1 puanda kaldı.

 

Denizlispor gelecek hafta Gazişehir Gaziantep FK ile karşılaşacak. Ümraniyespor ise Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.