Denizlispor-Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek!

SPOR 06.10.2018 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor-Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek!

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında  bugün Ümraniyespor’a konuk olacak. Denizlispor Yönetimi ile Teknik Direktör Osman Özköylü ve futbolcular arasında bu hafta yaşanan olumsuz olaylar maça ne kadar yansıyacak?   Spor Toto Lig'in 8. haftasına gelinen noktada, kadrosuna kattığı yeni futbolcular ile başarılı sonuçlar alan Denizlispor, deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor ile , Ümraniye İlçe Stadı'nda saat 14.00'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı hakem Ramazan Keleş'in yönetecek.   Lig'de takımların durumu Yeşil-siyahlı ekip bu sezon oynadığı  7 maçta, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle, 14 puanla Lig'de 4. sırada yer alıyor. Denizlispor yaptığı maçlarda rakip fileye 10 gol atarken kendi kalesinde 2 gole engel olamadı.   Ümraniyespor ise 7 maçta, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle, aldığı 8 puanla Lig'de 11. sırada yer alıyor. Ümraniyespor, yaptığı karşılaşmalarda 4 gol atarken kalesinde 7 gol gördü.   Denizlispor Galibiyet İçin Çıkacak Denizlispor Yönetimi ile futbolcular arasında olumsuzluklar yaşanan haftada, olayların bugün ki maça yansımayacağı bekleniyor. Futbolcuların ödeme alamadığı gerekçesi ile dikkatleri bu konuya çekmeye çalışarak Çarşamba yapılması gereken antrenmana çıkmadı. Yönetimden yapılan açıklamayla suların durulduğu Denizlispor, dün İstanbul'a hareket etti. Denizlispor bugün ki oynayacakları Ümraniyespor deplasmanına galibiyet için çıkacak.

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında  bugün Ümraniyespor’a konuk olacak. Denizlispor Yönetimi ile Teknik Direktör Osman Özköylü ve futbolcular arasında bu hafta yaşanan olumsuz olaylar maça ne kadar yansıyacak?

 

Spor Toto Lig'in 8. haftasına gelinen noktada, kadrosuna kattığı yeni futbolcular ile başarılı sonuçlar alan Denizlispor, deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor ile , Ümraniye İlçe Stadı'nda saat 14.00'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı hakem Ramazan Keleş'in yönetecek.

 

Lig'de takımların durumu

Yeşil-siyahlı ekip bu sezon oynadığı  7 maçta, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle, 14 puanla Lig'de 4. sırada yer alıyor. Denizlispor yaptığı maçlarda rakip fileye 10 gol atarken kendi kalesinde 2 gole engel olamadı.

 

Ümraniyespor ise 7 maçta, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle, aldığı 8 puanla Lig'de 11. sırada yer alıyor. Ümraniyespor, yaptığı karşılaşmalarda 4 gol atarken kalesinde 7 gol gördü.

 

Denizlispor Galibiyet İçin Çıkacak

Denizlispor Yönetimi ile futbolcular arasında olumsuzluklar yaşanan haftada, olayların bugün ki maça yansımayacağı bekleniyor. Futbolcuların ödeme alamadığı gerekçesi ile dikkatleri bu konuya çekmeye çalışarak Çarşamba yapılması gereken antrenmana çıkmadı. Yönetimden yapılan açıklamayla suların durulduğu Denizlispor, dün İstanbul'a hareket etti. Denizlispor bugün ki oynayacakları Ümraniyespor deplasmanına galibiyet için çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.