Denizlispor-Ümraniyespor maçı için hareket etti

SPOR 05.10.2018 - 12:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor-Ümraniyespor maçı için hareket etti

Denizlispor - Ümraniyespor karşılaşması için yola çıktı. Önceki gün kazan kaldıran futbolcular dün antrenmana çıkarak bugün İstanbul deplasmanı için hareket etti.   Yeşil-Siyahlı futbolcular, kulüpten alacaklarını alamadıkları gerekçesi ile boykot kararı alarak önceki gün akşam çıkmaları gereken idmana çıkmamıştı. Yaptıkları boykotun ses getirmesi üzerine bu hafta  İstanbul deplasmanında karşılaşacakları Ümranispor karşılaşması öncesi son idmanlarına dün akşam yaptılar. Koşu ağırlıklı çalışan futbolcular bugün İstanbul'a gitmek için hareket etti.   Denizlispor Haluk Ulusoy Tesirsileri'nden hareket eden Denizlispor kafilesi, Çardak Havalimanına doğru yola çıktı. Bugün İstanbul'da son antrenmanını gerçekleştirecek olan Denizlispor, Milli takımda olan ve orada tedavisi süren Tonya Tisdell ve Elazığspor maçında sakatlanan Burak Altıparmak kadroda yer almadığı belirtildi. Bir süredir sakatlığı devam eden Kibong ise iyi olduğu gerekçesi ile kadroda yerini aldı.   Denizlispor deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor ile Cumartesi günü Ümraniye İlçe Stadı'nda saat 14.00'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın hakem Ramazan Keleş'in yöneteceği maçtan yeşil-siyahlı ekip galibiyetle dönmeyi hedefliyor.  

Denizlispor - Ümraniyespor karşılaşması için yola çıktı. Önceki gün kazan kaldıran futbolcular dün antrenmana çıkarak bugün İstanbul deplasmanı için hareket etti.

 

Yeşil-Siyahlı futbolcular, kulüpten alacaklarını alamadıkları gerekçesi ile boykot kararı alarak önceki gün akşam çıkmaları gereken idmana çıkmamıştı. Yaptıkları boykotun ses getirmesi üzerine bu hafta  İstanbul deplasmanında karşılaşacakları Ümranispor karşılaşması öncesi son idmanlarına dün akşam yaptılar. Koşu ağırlıklı çalışan futbolcular bugün İstanbul'a gitmek için hareket etti.

 

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesirsileri'nden hareket eden Denizlispor kafilesi, Çardak Havalimanına doğru yola çıktı. Bugün İstanbul'da son antrenmanını gerçekleştirecek olan Denizlispor, Milli takımda olan ve orada tedavisi süren Tonya Tisdell ve Elazığspor maçında sakatlanan Burak Altıparmak kadroda yer almadığı belirtildi. Bir süredir sakatlığı devam eden Kibong ise iyi olduğu gerekçesi ile kadroda yerini aldı.

 

Denizlispor deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor ile Cumartesi günü Ümraniye İlçe Stadı'nda saat 14.00'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın hakem Ramazan Keleş'in yöneteceği maçtan yeşil-siyahlı ekip galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.