Denizlispor’un 51. yıl kutlamasında gerginlik

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2017 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor’un 51. yıl kutlamasında gerginlik

Denizlispor yönetimi ve taraftarlar, kulübün 51. yılını 15 Temmuz Delikliçınar Meydanında düzenlenen pasta kesme programında kutladı.Kutlamalarda gerginlik yaşandı.

Denizlispor yönetimi ve taraftarlar, kulübün 51. yılını 15 Temmuz Delikliçınar Meydanında düzenlenen pasta kesme programında kutladı. Kutlamalarda  kısa süreli gerginlik yaşandı.    Düzenlenen kutlama programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, 2.Başkan ve Basın Sorumlusu Taner Atilla, başkan yardımcısı Mehmet Uz, Asbaşkanlar Ali Fırat, Muhammet Kaya ve yönetici Hikmet Olgun taraftarı selamladı, el sıkıştı. Taraftarlarla anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizlisporlu yöneticiler daha sonra 51. Yıl Pastası’nı kesti.   Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, kuruluş yıldönümü mesajında şunları söyledi, “1966 yılında Dr. Samim Gök başkanlığında kurulan, tarihi boyunca pek çok başarıya imza atmış yeşil siyahlı kulübümüzün 51. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Unutulmamalıdır ki Denizlispor bu şehrin en önemli değerlerinden biridir. Bu şanlı kulübümüzün ise en büyük değerleri taraftarlarımız ve tüm camiamızdır. Tüm Denizlili hemşehrilerimin kulübümüze tek yürek olarak sevgi beslediği ve yaşanmış tüm başarıların daha üstünde başarıların yakalanacağı günleri ümit ediyor, sizlere olan en derin sevgi ve saygılarımla Denizlispor’umuzun 51. yılını kutluyorum. İyi ki varsın Denizlispor" dedi.     Denizlisporlu bazı taraftarların kutlama esnasında tartışmaya sebebiyet vermesi kısa süreli gerginliğe neden oldu. Yönetimin  müdahalesi sonrasının ardından taraftarlar, meşaleler yakarak 51. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, takımları lehinde sloganlar attı, marşlar söyledi. Kutlamaların ardından yaklaşık 150 taraftar olaysız bir şekilde dağıldı.
Denizlispor yönetimi ve taraftarlar, kulübün 51. yılını 15 Temmuz Delikliçınar Meydanında düzenlenen pasta kesme programında kutladı.Kutlamalarda gerginlik yaşandı.

Denizlispor yönetimi ve taraftarlar, kulübün 51. yılını 15 Temmuz Delikliçınar Meydanında düzenlenen pasta kesme programında kutladı. Kutlamalarda  kısa süreli gerginlik yaşandı. 

 

Düzenlenen kutlama programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, 2.Başkan ve Basın Sorumlusu Taner Atilla, başkan yardımcısı Mehmet Uz, Asbaşkanlar Ali Fırat, Muhammet Kaya ve yönetici Hikmet Olgun taraftarı selamladı, el sıkıştı. Taraftarlarla anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizlisporlu yöneticiler daha sonra 51. Yıl Pastası’nı kesti.

 

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, kuruluş yıldönümü mesajında şunları söyledi, “1966 yılında Dr. Samim Gök başkanlığında kurulan, tarihi boyunca pek çok başarıya imza atmış yeşil siyahlı kulübümüzün 51. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Unutulmamalıdır ki Denizlispor bu şehrin en önemli değerlerinden biridir. Bu şanlı kulübümüzün ise en büyük değerleri taraftarlarımız ve tüm camiamızdır. Tüm Denizlili hemşehrilerimin kulübümüze tek yürek olarak sevgi beslediği ve yaşanmış tüm başarıların daha üstünde başarıların yakalanacağı günleri ümit ediyor, sizlere olan en derin sevgi ve saygılarımla Denizlispor’umuzun 51. yılını kutluyorum. İyi ki varsın Denizlispor" dedi.

 

 

Denizlisporlu bazı taraftarların kutlama esnasında tartışmaya sebebiyet vermesi kısa süreli gerginliğe neden oldu. Yönetimin  müdahalesi sonrasının ardından taraftarlar, meşaleler yakarak 51. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, takımları lehinde sloganlar attı, marşlar söyledi. Kutlamaların ardından yaklaşık 150 taraftar olaysız bir şekilde dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.