Denizlispor’un en genç yöneticisi Üstek babasının izinden gidiyor

SPOR 01.10.2018 - 14:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor’un en genç yöneticisi Üstek babasının izinden gidiyor

Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu’nun ardından başkanlığa tekrar gelen 54 yaşındaki Mustafa Üstek’in 23 kişilik yönetim kurulu listesinde bulunan 20 yaşındaki oğlu Muhammed Üstek, Denizlispor’un ve Türkiye’nin en genç kulüp yöneticisi unvanına sahip oldu. Genç yönetici oğul Üstek, “Bana bu görevi layık gören hem babam hem başkanım Mustafa Üstek’e teşekkür ediyorum” dedi.   HEDEFİ SPOR HUKUKU…   İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2.sınıf öğrencisi Muhammed Üstek, çocukluğundan bu yana hayalinin ilk basamağına ulaştığını açıkladı. Küçük yaşlardan bu yana sporun içinde olduğunu ifade eden genç kurmay, kendisini ‘spor hukuku’ alanında geliştirmek olduğunu belirtti. Sporu ve futbolcu çok sevdiğini belirten genç yönetici, “İleride iyi bir spor hukuku yöneticisi olmak istiyorum” dedi.     KULÜP’TE AR-GE BÖLÜMÜNÜ İSTİYOR   Denizlispor’da Araştırma Geliştirme (AR-GE) bölümünde görev yapmak istediğini söyleyen Muhammed Üstek, spor alanında ciddi bağlantılar kurduğunu ve kulüp adına da sponsor bulma konusunda da faydalı olabileceğinin altını çizdi. Üstek, “Genç olmama rağmen yönetimde aktif olacağıma inanıyorum” dedi.     EN BÜYÜK HAYALİ BAŞKANLIK   Muhammed Üstek, “Hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra yurtdışı bağlantılarımı da kullanıp kendimi tam olarak geliştireceğim. Tam donanımlı bir spor hukukçusu ve aynı zamanda adından söz ettirecek; genç, modern, futbolu seven ve yürüten bir başkan olmak istiyorum. Takımımızın en iyi yerlere gelmesi için maddi ve manevi olarak elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım” dedi.     MUSTAFA ÜSTEK: ÇOK SEVİYOR   Yeşil siyahların başkanı ve genç yönetici Muhmamed Üstek’in babası Mustafa Üstek, oğlunun sporu çok sevdiğini belirtti. Spor yöneticiliğine çok hevesli ve çok istekli olduğunu söyleyen başkan Mustafa Üstek, “Kendisinden verim alacağımızı düşünüyorum. O’na güveniyorum. İleride belki de başkan bile olabilir, neden olmasın” diye konuştu.             

Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu’nun ardından başkanlığa tekrar gelen 54 yaşındaki Mustafa Üstek’in 23 kişilik yönetim kurulu listesinde bulunan 20 yaşındaki oğlu Muhammed Üstek, Denizlispor’un ve Türkiye’nin en genç kulüp yöneticisi unvanına sahip oldu. Genç yönetici oğul Üstek, “Bana bu görevi layık gören hem babam hem başkanım Mustafa Üstek’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

HEDEFİ SPOR HUKUKU…

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2.sınıf öğrencisi Muhammed Üstek, çocukluğundan bu yana hayalinin ilk basamağına ulaştığını açıkladı. Küçük yaşlardan bu yana sporun içinde olduğunu ifade eden genç kurmay, kendisini ‘spor hukuku’ alanında geliştirmek olduğunu belirtti. Sporu ve futbolcu çok sevdiğini belirten genç yönetici, “İleride iyi bir spor hukuku yöneticisi olmak istiyorum” dedi.

 

 

KULÜP’TE AR-GE BÖLÜMÜNÜ İSTİYOR

 

Denizlispor’da Araştırma Geliştirme (AR-GE) bölümünde görev yapmak istediğini söyleyen Muhammed Üstek, spor alanında ciddi bağlantılar kurduğunu ve kulüp adına da sponsor bulma konusunda da faydalı olabileceğinin altını çizdi. Üstek, “Genç olmama rağmen yönetimde aktif olacağıma inanıyorum” dedi.

 

 

EN BÜYÜK HAYALİ BAŞKANLIK

 

Muhammed Üstek, “Hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra yurtdışı bağlantılarımı da kullanıp kendimi tam olarak geliştireceğim. Tam donanımlı bir spor hukukçusu ve aynı zamanda adından söz ettirecek; genç, modern, futbolu seven ve yürüten bir başkan olmak istiyorum. Takımımızın en iyi yerlere gelmesi için maddi ve manevi olarak elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım” dedi.

 

 

MUSTAFA ÜSTEK: ÇOK SEVİYOR

 

Yeşil siyahların başkanı ve genç yönetici Muhmamed Üstek’in babası Mustafa Üstek, oğlunun sporu çok sevdiğini belirtti. Spor yöneticiliğine çok hevesli ve çok istekli olduğunu söyleyen başkan Mustafa Üstek, “Kendisinden verim alacağımızı düşünüyorum. O’na güveniyorum. İleride belki de başkan bile olabilir, neden olmasın” diye konuştu. 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.