Denizlispor'un gelir kaynağı açıldı

SPOR 13.10.2017 - 13:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'un gelir kaynağı açıldı

Denizlispor’un Spor Toto’nun icralık dosyaları nedeniyle 5 yıldır alamadığı maç hasılatlarının kulübe kalmasının önü açıldı.   Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Olgun ile birlikte Ankara'da, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığında bir dizi görüşmelerde bulundu.   Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda yapılan görüşmeler çerçevesinde icralık durumda olan 21 dosyanın sıradan kalkması için 300 bin lira ödenerek sıradan kaldırıldı. Kaldırılan icralık dosyalar nedeniyle maç gelirlerinin artık kulübün kasasına gireceği belirtildi.   Denizlisporlu yöneticilerin görüşmeleri esnasında Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu yardımcı oldu. Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’ı makamında ziyaret eden Başkan Üstek ve beraberindeki heyet, üzerinde adı yazılı 20 numaralı Denizlispor formasını hediye etti. Denizlispor yönetimi desteklerinden dolayı Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’a ve Ahmet İbanoğlu’na teşekkür etti.

Denizlispor’un Spor Toto’nun icralık dosyaları nedeniyle 5 yıldır alamadığı maç hasılatlarının kulübe kalmasının önü açıldı.

 

Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Olgun ile birlikte Ankara'da, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığında bir dizi görüşmelerde bulundu.

 

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda yapılan görüşmeler çerçevesinde icralık durumda olan 21 dosyanın sıradan kalkması için 300 bin lira ödenerek sıradan kaldırıldı. Kaldırılan icralık dosyalar nedeniyle maç gelirlerinin artık kulübün kasasına gireceği belirtildi.

 

Denizlisporlu yöneticilerin görüşmeleri esnasında Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu yardımcı oldu. Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’ı makamında ziyaret eden Başkan Üstek ve beraberindeki heyet, üzerinde adı yazılı 20 numaralı Denizlispor formasını hediye etti. Denizlispor yönetimi desteklerinden dolayı Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’a ve Ahmet İbanoğlu’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.