Denizlispor'un hocası Şimşek oldu

SPOR 22.06.2017 - 09:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'un hocası Şimşek oldu

Denizlispor'un teknik patronu kim olacak sorusu bugün netlik kazanacak. 2017-2018 sezonunda yeşil siyahlı ekibi Yusuf Şimşek çalıştıracağı belirtildi.

Denizlispor'un hocası Şimşek oldu   Denizlispor'un  teknik patronu kim olacak sorusu bugün netlik kazanacak.  2017-2018 sezonunda yeşil siyahlı ekibi Yusuf Şimşek çalıştıracağı belirtildi.   Denizlispor’un yeni teknik patronu Yusuf Şimşek oldu. Tesislerde Başkan Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat ile bir görüşme yapan Yusuf Şimşek, uzun görüşmelerin ardından bugün sözleşmeyi imzalayacak.   Yusuf Şimşek, yardımcılarına ise yönetim kurulu ile birlikte verecekler. Denizlispor’un yeni hocası olacak Yusuf Şimşek’in yönetimi de üzmeyecek bir ücrete anlaştığı ve 1+1 yıl imza atacağı öğrenildi. 
Denizlispor'un teknik patronu kim olacak sorusu bugün netlik kazanacak. 2017-2018 sezonunda yeşil siyahlı ekibi Yusuf Şimşek çalıştıracağı belirtildi.

Denizlispor'un hocası Şimşek oldu

 

Denizlispor'un  teknik patronu kim olacak sorusu bugün netlik kazanacak.  2017-2018 sezonunda yeşil siyahlı ekibi Yusuf Şimşek çalıştıracağı belirtildi.

 

Denizlispor’un yeni teknik patronu Yusuf Şimşek oldu. Tesislerde Başkan Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat ile bir görüşme yapan Yusuf Şimşek, uzun görüşmelerin ardından bugün sözleşmeyi imzalayacak.

 

Yusuf Şimşek, yardımcılarına ise yönetim kurulu ile birlikte verecekler. Denizlispor’un yeni hocası olacak Yusuf Şimşek’in yönetimi de üzmeyecek bir ücrete anlaştığı ve 1+1 yıl imza atacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.