Denizlispor'un ikisini aynı anda götürmesi çok zor

SPOR 21.12.2016 - 13:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'un ikisini aynı anda götürmesi çok zor

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor'un ikisini aynı anda götürmesi çok zor

Denizlispor Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, mali disiplin ile sportif başarıyı aynı anda götürmenin çok zor olduğunu açıkladı. Giresunspor maçı sonrası Teknik Direktör Ali Tandoğan'dan rapor alınacak.   Takım olarak kötü gitmediklerini ve kulübün borçlarını da bitirmek için mesai harcadıklarını kaydeden Asbaşkan Fırat, “Hem borç ödeyip hem de şampiyonluk türküsü söylemek çok zor. 3 senede kulübün borçlarını sıfırlamak için buraya geldik. Ayrıca iyi de bir takımız. Sportif başarı ve borç ödeme konusunu bir anda götürmeye çalışıyoruz. Ancak çok zor oluyor. Çıkabileceğimiz en üst basamağa kadar çıkacağız. Play-Off hedefimizden de şaşmadık. Borç ödemeyip sadece sportif başarıyı seçersek; lig sonunda bir üst lige çıkamadığımız zaman kulüp daha kötü bir durumda olur. Bu da büyük bir risk” dedi.   TANDOĞAN’DAN RAPOR İSTENDİ   Giresunspor maçının ardından teknik direktör Ali Tandoğan’un gidecek ve kalacak futbolcular için yönetime bir rapor vereceğini ifade eden Asbaşkan Fırat, bu rapor doğrultusunda hareket edeceklerini açıkladı. Cihan’ın mutlaka ikinci devre takımda yer alacağını belirten Fırat, bazı oyunculara da kulüp bulması yönünde teklif götüreceklerini söyledi. En az iki takviye de yapacaklarını kaydeden asbaşkan Fırat, “Bunların planlamasını da yapıyoruz. İkinci devreye daha güçlü girmek istiyoruz” diye konuştu. Bu arada yeşil siyahlı ekip Giresunspor maçının hazırlıklarını tesislerde sürdürüyor. 
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor'un ikisini aynı anda götürmesi çok zor

Denizlispor Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, mali disiplin ile sportif başarıyı aynı anda götürmenin çok zor olduğunu açıkladı. Giresunspor maçı sonrası Teknik Direktör Ali Tandoğan'dan rapor alınacak.

 

Takım olarak kötü gitmediklerini ve kulübün borçlarını da bitirmek için mesai harcadıklarını kaydeden Asbaşkan Fırat, “Hem borç ödeyip hem de şampiyonluk türküsü söylemek çok zor. 3 senede kulübün borçlarını sıfırlamak için buraya geldik. Ayrıca iyi de bir takımız. Sportif başarı ve borç ödeme konusunu bir anda götürmeye çalışıyoruz. Ancak çok zor oluyor. Çıkabileceğimiz en üst basamağa kadar çıkacağız. Play-Off hedefimizden de şaşmadık. Borç ödemeyip sadece sportif başarıyı seçersek; lig sonunda bir üst lige çıkamadığımız zaman kulüp daha kötü bir durumda olur. Bu da büyük bir risk” dedi.

 

TANDOĞAN’DAN RAPOR İSTENDİ

 

Giresunspor maçının ardından teknik direktör Ali Tandoğan’un gidecek ve kalacak futbolcular için yönetime bir rapor vereceğini ifade eden Asbaşkan Fırat, bu rapor doğrultusunda hareket edeceklerini açıkladı. Cihan’ın mutlaka ikinci devre takımda yer alacağını belirten Fırat, bazı oyunculara da kulüp bulması yönünde teklif götüreceklerini söyledi. En az iki takviye de yapacaklarını kaydeden asbaşkan Fırat, “Bunların planlamasını da yapıyoruz. İkinci devreye daha güçlü girmek istiyoruz” diye konuştu. Bu arada yeşil siyahlı ekip Giresunspor maçının hazırlıklarını tesislerde sürdürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.