Denizlispor'un kampında Cenk ve Mehmet Taş yer almadı...

SPOR 03.01.2019 - 15:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'un kampında Cenk ve Mehmet Taş yer almadı...

Denizlispor’da Antalya kampı 25 kişilik kadroyla başladı.Yeşil siyahlılarda ligin ilk yarısında çok süre alamayan ve alacakları için TFF’ye başvuran Cenk Güvenç ve Mehmet Taş kadroya dahil edilmezken Cihan Özkaymak ise kampta yer aldı.   Denizlispor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da başladı.Kampa 22 oyuncu davet edilirken U21 takımından üç isim de kadro da yer aldı.   Horozlarda ilk yarıda forma şansı bulamayan Cenk Güvenç ve Mehmet Taş, An talya’da kampa dahil edilmedi. Her iki futbolcu da alacakları için TFF’ye başvurmuştu.Yönetim bu iki futbolcu ile ilgili kararını önümüzdeki günlerde verecek.İki futbolcunun da takımdan gönderilmesi gündemde. TFF’ye başvuran bir diğer isim ise Cihan Özkaymaktı.Cihan Antalya’daki kampta takımla birlikte yer aldı.  

Denizlispor’da Antalya kampı 25 kişilik kadroyla başladı.Yeşil siyahlılarda ligin ilk yarısında çok süre alamayan ve alacakları için TFF’ye başvuran Cenk Güvenç ve Mehmet Taş kadroya dahil edilmezken Cihan Özkaymak ise kampta yer aldı.

 

Denizlispor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da başladı.Kampa 22 oyuncu davet edilirken U21 takımından üç isim de kadro da yer aldı.

 

Horozlarda ilk yarıda forma şansı bulamayan Cenk Güvenç ve Mehmet Taş, An talya’da kampa dahil edilmedi. Her iki futbolcu da alacakları için TFF’ye başvurmuştu.Yönetim bu iki futbolcu ile ilgili kararını önümüzdeki günlerde verecek.İki futbolcunun da takımdan gönderilmesi gündemde.

TFF’ye başvuran bir diğer isim ise Cihan Özkaymaktı.Cihan Antalya’daki kampta takımla birlikte yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.