Denizlispor'un Şampiyonluk Formaları Denizlispor Store'da

DENİZLİ 11.05.2019 - 18:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'un Şampiyonluk Formaları Denizlispor Store'da

Denizlispor, Süper lig hedefini gerçekleştirmesi için önünde sadece Kardemir Karabükspor engeli kalan yeşil-siyahlı taraftarlara yönetimden sürpriz bir hareket geldi. Şampiyonluk formaları Denizlispor Store'da satışa çıktı.     Denizlispor’un kendi bünyesine katarak yeni ürünler ile zenginleştirdiği Denizlispor Store ve Denizlispor Gezici Store, Pazar günü yaşanacak olan süper lig coşkusuna özel tişört ve formaları satışa sundu.     Taraftarların ilgisinden son derece memnun olduklarını belirten Abalı Denizlispor Asbaşkanı Mahmut Akarsu, “Daha önce bir başka firma tarafından yönetilen Denizlispor Store mağazamızı tekrar devralarak, gelirin tamamının kulübümüze gelmesini sağladık. Şimdi ise Pazar günü yaşayacağımız süper lig coşkusu için özel olarak tasarlanan forma ve tişörtlerimizi taraftarlarımızın beğenisine sunduk. Sınırlı sayıda, şampiyonluk için özel hazırlanan tişört ve formalara sahip olmak isteyen tüm taraftarlarımızı Denizlispor Store mağazalarına bekliyoruz” diye konuştu.  

Denizlispor, Süper lig hedefini gerçekleştirmesi için önünde sadece Kardemir Karabükspor engeli kalan yeşil-siyahlı taraftarlara yönetimden sürpriz bir hareket geldi. Şampiyonluk formaları Denizlispor Store'da satışa çıktı.

 

 

Denizlispor’un kendi bünyesine katarak yeni ürünler ile zenginleştirdiği Denizlispor Store ve Denizlispor Gezici Store, Pazar günü yaşanacak olan süper lig coşkusuna özel tişört ve formaları satışa sundu.

 

 

Taraftarların ilgisinden son derece memnun olduklarını belirten Abalı Denizlispor Asbaşkanı Mahmut Akarsu, “Daha önce bir başka firma tarafından yönetilen Denizlispor Store mağazamızı tekrar devralarak, gelirin tamamının kulübümüze gelmesini sağladık. Şimdi ise Pazar günü yaşayacağımız süper lig coşkusu için özel olarak tasarlanan forma ve tişörtlerimizi taraftarlarımızın beğenisine sunduk. Sınırlı sayıda, şampiyonluk için özel hazırlanan tişört ve formalara sahip olmak isteyen tüm taraftarlarımızı Denizlispor Store mağazalarına bekliyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.