Denizlispor'un Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme turu rakibi belli oldu

SPOR 06.11.2019 - 16:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor'un Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme turu rakibi belli oldu

Yukatel Denizlispor'un Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Altınordu ile eşleşti.   TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekiminde Yukatel Denizlispor'u Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla temsil etti. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3, 4 veya 5 Aralık 2019 tarihlerinde, rövanşları ise 17, 18 veya 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak. Buna göre Denizlispor ilk maçını İzmir'de oynayacak.

Yukatel Denizlispor'un Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Altınordu ile eşleşti.

 

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekiminde Yukatel Denizlispor'u Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla temsil etti. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3, 4 veya 5 Aralık 2019 tarihlerinde, rövanşları ise 17, 18 veya 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak. Buna göre Denizlispor ilk maçını İzmir'de oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.